Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели един от 33 ваучера за пазаруване в магазини Mr.Bricolage всеки на стойност 100 лв.

Спечели един от 33 ваучера за пазаруване в магазини Mr.Bricolage всеки на стойност 100 лв.


Изтекла !
Описание:

Условия за участие


7. За да участва в Томболата, Участникът трябва в рамките на Периода на провеждане на Томболата (28.06.2019 – 7.07.2019 г. вкл.) да:

7.1. пазарува в магазини Mr.Bricolage на територията на Р.България бои, латекси, лакове, мазилки без четки, валяци и т.н.  и да запази касовата бележка;

7.2. отиде на Информация и да попълни формуляр за съгласие за ползване на лични данни по GDPR, към който ще се прикрепи дубликат на касовия бон, който ще бъде издаден на каса.

8. С участието в Томболата, участниците се съгласяват, че в случай на спечелване на награда техните имена и снимка биха могли да бъдат използвани в аудио, печатни и видео материали от Организатора, които материали Организаторът по своя преценка има право да използва свободно в своята публична търговска комуникация, за което Организаторът не дължи заплащане. Участникът може изрично да откаже да бъде сниман.

9. Участникът може да участва в Томболата с всяка една касова бележка за извършени от него покупки на стоки и услуги в магазин Mr.Bricolage на територията на РБългария, която включва бои, латекси, лакове, мазилки без четки, валяци и т.н.

10. В рамките на Периода на провеждане на Томболата всеки Участник може да участва неограничен брой пъти, при отчитане на условието, че с една касова бележка не може да се участва повече от веднъж, т.е. за всяко участие е необходима отделна касова бележка.

11. Участникът следва да запази касовата бележка, с която е участвал, тъй като представяне на копие на същата е условие за получаване на награда в Томболата, в случай че Участникът бъде изтеглен като победител.


https://www.mr-bricolage.bg/bg/news/boi-tombola-news
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория