Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели супер яки награди от Z-Rock и рок водката на България Savoy Silver за Hills of Rock 2019!

Спечели супер яки награди от Z-Rock и рок водката на България Savoy Silver за Hills of Rock 2019!


Изтекла !
Описание:

Рок радиото на България Z-Rock ще изгради отново мобилно студио по време на фестивала Hills of Rock 2019в Пловдив с изключителната подкрепа на рок водка Savoy SilverЕксклузивни интервюта, коментари на живо от водещите и, разбира се, актуални снимки от епицентъра на горещото събитие ще забавляват и информират феновете на рока и гостите на фестивала.

Между 28 и 30 юни на гребната база в Пловдив, Z-Rock ще излъчва на живо от фестивала, добавяйки картина към звука, благодарение на live stream във Facebook страницата на радиото. Емблематичните водещи на Z-Rock ще правят преки включвания с информация за българските и чуждестранни участници. Интересни факти, свежа информация и специални интервюта ще завладеят ефира на Z-Rock, с любезното съдействие на рок водка Savoy Silver. Но това не е всичко!

Преди голямото събитие Z-Rock ще раздаде билети за фестивала Hills of Rock 2019! До 28 юни феновете ще имат възможност да отговарят на въпроси, свързани с Hills of Rock, а жребий ще определя кой ще спечели ценния пропуск измежду изпратилите верен отговор на имейл igra@zrockradio.bg.

Рок водка Savoy Silver също е подготвила атрактивни награди: всеки ден някой ще печели бутилка рок водка Savoy Silver 700 ml., всяка седмица – микрофон, а най-големият късметлия ще грабне електро-акустична китара (изображението е илюстративно) с автографи на култови китаристи в Hills of Rock!


https://zrockradio.bg/archives/news/specheli-nagradi-zrock-savoy-silver
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория