Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели комплект от 5 бр. Златни зайчета Lindt, в празнична Великденска опаковка!

Спечели комплект от 5 бр. Златни зайчета Lindt, в празнична Великденска опаковка!


Изтекла !
Описание:

За да участват, участниците трябва да имат профил във Фейсбук. Всеки профил има възможност на неограничен брой участия, но възможност за спечелване само на една награда.

Участниците трябва да „открият” Златното зайче Lindt, което се крие зад една от трите великденски кошници, пълни с пъстри яйца Lindor.

След като са открили зайчето, те участват всеки делничен ден в томбола за 3 награди - комплект от 5 Златни зайчета Lindt (общо 50 гр.) и великденски яйчица Lindor 90 гр.

Период на играта: 08-25.04.2019 г.

Всеки участник продължава да участва в томболата до края на играта, освен в случаите, в които вече е изтеглен и спечелил веднъж в рамките на играта.

Имената и част от е-майл адресите на всички печеливши ще бъдат обявени на www.lindt.bg и на @LindtBulgaria във Фейсбук след всяко теглене (всеки делничен ден).

Броят на печелившите е 42. Всеки един от тях печели 5 бр. Златни зайчета Lindor 50 гр. в празнична Великденска опаковка и великденски яйчица Lindor 90 гр.

Наградите се получават до 10 работни дни след предоставяне на целия валиден е-майл адрес на печелившия, имена, адрес за доставка и мобилен номер за връзка на куриерската фирма с получателя. Доставката е безплатна за получателите.

Начинът за предоставяне на необходимите данни ще бъде споменат допълнително.

Вашите лични данни ще се използват единствено и само за получаване на наградите. За повече информация вижте нашата Политика за конфиденциалност.


https://apps.lindt.bg/easter-2019/play
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете