Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели един от 20 билета за концерта на Ед Шийрън на 03.07.2019 в Букурещ

Спечели един от 20 билета за концерта на Ед Шийрън на 03.07.2019 в Букурещ


Изтекла !
Описание:
  1. КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В ПРОМОЦИЯТА

 

2.1 За да се включите в Промоцията за спечелването на един от 20 билета за концерта на Ед Шийрън на 03.07.2019 в Букурещ, трябва да посетите електронната страница www.colgatepromo.bg, да предоставите нужните лични данни (относно Политиката за опазване на Вашите лични данни вижте по-долу) - Вашето име, и-мейл адрес, телефон и да впишете кода, който сте получили, след закупуване на промоционални продукти паста за зъби на Colgate - Colgate Max Fresh / Beads, White, Sensation White 75 ml и Colgate Max Fresh/ White 125 ml (“Код”) за минимум 2 лева. Всички продукти, които ще участват в Промоцията ще бъдат снабдени с уникален код, поставен на видимо място на опаковката им. Система на уебстраницата на Организатора ще извършва автоматична проверка в реално време на уникалността и валидността на промоционалните кодове. Проверката е окончателна и Участникът няма право да оспорва резултатите от нея. Организаторът запазва правото си да извърши преглед на системата за проверка на уникалността и валидността на промоционалните кодове и при нужда да ревизира резултатите от проверката, включително, но не само, да прекрати и/или отложи промоцията.

 

2.2 Регистрацията за участие в Промоцията започва в 0:00 ч. българско време, на 25.03.2019 г. на www.colgatepromo.bg За да имат шанс да бъдат избрани за спечелване на награда (както е описано по-долу), участниците трябва да се включат в Промоцията преди 24 ч. местно време на 19.05.2019. Закъснелите участници няма да бъдат включени в тегленето на наградите.

 

2.3 Системата на посочения в точка 2.1. сайт ще извършва проверка в реално време на валидността на регистрацията на всеки участник. Проверката е окончателна и Участникът няма право да оспорва резултатите от нея. Организаторът запазва правото си да извърши преглед на системата за проверка на уникалността и валидността на промоционалните кодове и при нужда да ревизира резултатите от проверката. Организаторът има право да прекрати, отложи или спре Промоцията в случай на технически проблеми с уебсайта, процеса на регистрация, проверката или друг технически проблем, който може да възникне. След успешна регистрация на уникален код, системата автоматично включва кода в тегленето за наградите. Един уникален код осигурява едно участие.

 

2.4. От 25.03 до 19.05.2019 всяка закупена паста за зъби Colgate Max Fresh/ Beads, White, Sensation White 75 ml и Colgate Max Fresh/ White 125 ml за мин. 2 лева може да ви донесе един от 20 билета за концерта на Ед Шийрън на 03.07.2019 в Букурещ. Регистрирайте уникалния промо код от опаковката на www.colgatepromo.bg, който автоматично и в реално време ще бъде проверен за валидност от Организатора, след което и автоматично се включвате в тегленето на един от 20 билета за концерта на Ед Шийрън на 03.07.2019 в Букурещ. Пазете касовата бележка до приключване на промоцията. Повече информация за кампанията можете да намерите на www.colgatepromo.bg

 

2.5. Потребителите са задължени да пазят касовата бележка като доказателство за покупка при получаване на награда.

 

2.6. Можете да се включите в Промоцията, като използвате всеки Код от промоционалния продукт само веднъж. Допуска се повече от едно участие, ако с всяко участие се въвежда различен Код. Вие декларирате, че информацията, предоставена от Вас при регистрацията за участие в Промоцията е вярна и точна. Всяка регистрация, направена в нарушение на тази декларация, може да се счита за невалидна и да бъде обект на дисквалификация по усмотрение на Организатора на Промоцията.


https://colgatepromo.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете