Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете куфар за екзотични пътешествия Samsonite Cosmolite или самолетни билети за двама за дестинация по избор от Qatar Airways

Спечелете куфар за екзотични пътешествия Samsonite Cosmolite или самолетни билети за двама за дестинация по избор от Qatar Airways


Изтекла !
Описание:

„Намери лятото със Samsonite и Qatar Airways” с медийната подкрепа на радио N-JOY. Играта, в която всеки печели!!!

Регистрирай се във формата по-долу, избери дестинацията, която искаш да спечелиш от сайта на Qatar Airways и участваш за една от седмичните ни награди. Всеки един може да спечели куфар Samsonite Base Boost, голямата ни награда куфар за екзотични пътешествия Samsonite Cosmolite или самолетни билети за двама за дестинация по избор от Qatar Airways. Всеки, регистрирал се в играта и записан за "Наръчник на Пътешественика", ще получи награда – промо-код, с намаление за самолетни билети от Qatar Airways за пътуване до края на годината, както и ще разбере за специалната ни оферта от Samsonite!  
Възползвайте се от актуалните промоции на https://www.qatarairways.com/bg-bg/homepage.html, а по-късно ще обявим период за промоционален код за намаления за всички участници в кампанията.

Настоящата игра се провежда за периода 18.02.2019 г.  - 12.03.2019 г.
Тегленията на победителите ще бъдат извършени на следните дати: 26.02.2019г.; 05.03.2019г. и 12.03.2019г.. Последна регистрация ще може да бъде направена до 23:59 мин. на 11.03.2019 г.
Имената на победителите ще бъдат обявени на сайта www.samsonitebg.com и във Фейсбук страницата на Samsonite.


https://www.samsonitebg.com/nameri-lyatoto-2019.html
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете