Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели 8 дневна екскурзия за двама в Дубай

Спечели 8 дневна екскурзия за двама в Дубай


Изтекла !
Описание:

Подари си приключение в перлата на Арабския свят - Дубай. Най-впечатляващият и космополитен град в Обединените арабски емирства - истинско произведение на изкуството от метал, блясък и стъкло в средата на горещата пустиня. Ще почувстваш атмосферата на „стария” Дубай, когато посетиш Бастакия - историческата част на Дубай. Тук можеш да видиш специфичните за арабския свят вятърни кули за охлаждане, които стърчат над всяка къща и играят ролята на естествени климатици.

Никое посещение в Ориента не би било пълно без пазаруване в прочутите "сукове". Традиционни за Близкия изток пазари за подправки и украшения. Всеки участник в екскурзията има възмоност да организира свободното си време и да посети множество исторически и модерни забележителности на Дубай.

Периодът за участие в Кампанията „A1 клуб и Дрийм Холидейс“ е от 09:00:00 часа на 01.02.2019 г. до 23:59:00 часа на 28.02.2019 г.

Като победител ще имаш право да се възползваш от наградата си на една от следните 4 начални дати: 16.03.2019; 31.03.2019; 02.04.2019; 28.04.2019г. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш кратката ни регистрационна форма по-долу и да отговориш на въпросите ни за А1 Клуб. Можеш да го направиш до 28 февруари, затова - не губи време.


Награда е предоставена от туристическа агенция Дрийм Холидейс. Дрийм Холидейс вярва, че пътуването е най-краткият и сигурен път да сбъднеш мечтите си. Напиши следващата страница от своя дневник на пътешественика!


    https://www.a1.bg/a1club-igra
    Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

    Ако Ви харесва играта - Споделете