Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете 245 000 кутии за храна Coca Cola

Спечелете 245 000 кутии за храна Coca Cola


Изтекла !
Описание:

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

8.1. Промоция се провежда в избрани търговски обекти на територията на страната, обозначени с рекламни материали.

8.1.1. За да вземат участие в Промоцията, участниците  трябва да закупят бутилка 2L Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta Orange или Sprite. При покупка на една бутилка от участващите опаковки, от участващ в промоцията обект, участникът получава възможност да спечели под капачката  кутия за храна  . При наличие на следните надписи под капачката:

„Печелиш кутия“ – потребителят има право да получи един брой кутия за храна по избор малка или голяма , описана в т. 7, веднага, на място в търговския обект;

„Усмивка“ – потребителят не печели награда;

8.1.2. Общ тираж напечатани промоционални капачки с надпис „Печелиш кутия“: Общ тираж напечатани промоционални капачки с надпис „Усмивка“:

8.1.3. Наградите се получават от наградни центрове срещу представяне на печеливша капачка.Информация за наградни центрове може да получите на телефон 0800 12345.

Награди ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата награди.

Количеството на промоционалните награди е ограничено съгласно т.7, така че награди ще бъдат раздавани на принципа “първи купил - първи получил”, до изчерпване на  количествата. Организаторът не е отговорен пред потребителите за награди, надвишаващи посоченото количество.

Информация за промоцията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България)  всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00 ч. до 17.00 ч.


https://www.coca-cola.bg/oficialni-pravila-na-igri-i-promocii/oficialni-pravila-na-nacionalna-promocia-coke-and-meals
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория