Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете смартфон Samsung Note 9 и 90 ваучера на стойност 50лв. за консумация в заведения

Спечелете смартфон Samsung Note 9 и 90 ваучера на стойност 50лв. за консумация в заведения


Изтекла !
Описание:

1. ПЕРИОД НА ГЛАСУВАНЕТО

Гласуването ще се проведе в периода от 11.01.2019 – 11.02.2019

Go Food & Drink Awards 2018 класацията включва гласуване в 18 категории, в които всеки участник избира по един фаворит на категория от най-добрите барове и ресторанти в София. Участието във всяко от гласуванията е еднократно.

В гласуването участват всички физически лица, които са дали своя вот с натискане на бутона „Избери“ във всички категории на Go Food & Drink Awards 2018 и са попълнили коректно изискваните лични данни. Участието в томболата/ите е възможно само след предоставянето на тази информация. С попълването й името на участника автоматично се добавя в списъка за финалната томбола на съответния конкурс, в който е гласувано, а подадената информация се записва в базата данни на съответния подсайт awards.goguide.bg.

Всички участници и евентуални победители приемат и трябва да спазват условията, наложени от Организатора с настоящия регламент. Неспазването на тези правила може да доведе до изключване на участника или евентуалния победител. Всякакви опити за неоторизиран достъп до играта, базата данни с участници или опити за използване на дупки в сигурността на уеб браузърите с цел облагодетелстване ще доведат до незабавната дисквалификация на участника.

2. МЕТОД НА ГЛАСУВАНЕ

След като потребителите влязат в сайта - http://awards.goguide.bg/ , по средата на начална страница ще открият голям, бял бутон, на който пише „Гласувай тук!“. Той се намира от дясно на заглавието „Кои са най-добрите барове и ресторанти в София“.

Натискайки бутона „Гласувай тук!“, сайтът автоматично препраща потребителя към първата от общо 18 секции с номинирани заведения.

Първата категория е ,,Best Cafе”. Следват ,,Best Brunch Place”, ,,Best Pizza Place”, ,,Best BBQ & Grill House”, ,,Best Sushi Bar”, ,,Best Sea Food Restaurant”, ,,Best International Restaurant”, ,,Best Street Food”, ,,Best New Restaurant”, ,,Best Restaurant”, ,,Best Culinary Creation”, ,,Best Bar & Dinner”, ,,Best Wine Bar”, ,,Best Beer Bar”, ,,Best Bar”, ,,Best Cocktail Bar”, ,,Best Live Club”, ,,Best Night Club”.

Потребителят трябва да избере по един фаворит във всяка една категория, за да се отчете неговия глас. Това става като кликне върху бутона „Избери“, който се намира под името и снимката на заведението или кликне просто върху снимката на избраното от него заведение. При избор на фаворит в дадената категория, сайтът автоматично препраща потребителя към следващата категория, в която трябва да даде своя глас.

Не може да се прескачат категории. Не може да се премине директно към определена категория, без да се гласува за останалите преди и след нея.

За да бъде отчетен вотът на гласуващия потребител, той трябва да избере фаворит във всяка една от 18-те категории и накрая да се регистрира, за да може да приключи успешно неговото гласуването и вотът му да бъде отчетен.

3. НАГРАДА

За гласуването в класация за “Кои са най-добрите барове и ресторанти в София за 2018“ – Go Food & Drink Awards 2018:

 


http://awards.goguide.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете