Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели 1 от над 3000 награди!

Спечели 1 от над 3000 награди!


Изтекла !
Описание:

Акцията е с период на провеждане от 10.01.2019 г. до 20.02.2019 г. включително и се провежда във всички магазини на „дм България“ ЕООД на територията на Република България.
 

Участието в акцията е обвързано с покупка на стойност на и над 1,00 лв. с ДДС. В акцията може да участва всяко лице на възраст над 14 години. Всеки ден през периода на акцията във всеки един dm магазин на случаен принцип, предварително зададен от информационната система на „дм България“ ЕООД, ще бъде избиран един от клиентите, който ще спечели една от посочените награди. В момента на извършване на покупката, още докато е на каса, клиентът веднага разбира дали печели.
 

Един клиент може да участва многократно в активността в периода на провеждането й с всяка своя покупка на стойност на и над 1,00 лв. с ДДС във всеки от dm магазините на територията на страната.
През периода на акцията всеки участник има възможност да спечели една от общо 3192 бр. предметни награди, които са 29 различни вида.
Наградите се получават на момента на място в съответния dm магазин. Участник в акцията, спечелил награда съгласно тези условия и правила, няма право на замяна на спечелената награда с друга или с паричната й равностойност.
Всеки печеливш участник може по собствен избор да се съгласи, че в случай че спечели награда от акцията, да бъде фотографиран, излъчван, показван и обявяван по всякакъв начин в публичното пространство, в електронни и печатни медии, без за това да му се дължи каквото и да било възнаграждение от страна на„дм България“ ЕООД.
Съгласилите се печеливши участници попълват нарочна декларация за съгласие, изготвена и предоставена от „дм България“ ЕООД за използване на снимките за маркетингови цели.
 

Пълните правила и условия за участие в активността ще намерите тук.


https://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/neu/neu_gewinnspiele/1286124/boxes-2019.html
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете