Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете една от 36 златни награди: 8 кюлчета 24 каратово злато по 5 гр. всяко и 28 бутилки шампанско със златни частици

Спечелете една от 36 златни награди: 8 кюлчета 24 каратово злато по 5 гр. всяко и 28 бутилки шампанско със златни частици


Изтекла !
Описание:

Нека 2019-та да започне със здраве, благоденствие и изобилие. Нека отбележим 7-мия рожден ден на Макс Кредит подобаващо - с „дъжд от злато”.

Само през януари и февруари може да спечелиш една от нашите 36 златни награди:

  • 8 кюлчета 24 каратово злато по 5 гр. всяко
  • 28 бутилки шампанско със златни частици

Кампанията се провежда от 01.01.2019 г. до 28.02.2018 г. и в нея участва всеки клиент, усвоил потребителски кредит от Макс Кредит в този период. Златните награди ще бъдат раздадени на случаен принцип, чрез провеждането на 8 томболи, като всяка седмица ще бъдат теглени печелившите имена.

Включи се и ти, като заявиш своя кредит сега!

Искаме да благодарим на всички, които се довериха на нас, за да получат допълнителни средства. Нашето обещание е да продължим да се развиваме, за да ви осигурим подходящи финансови решения с високо качество. Ще работим за това услугите ни да бъдат още по-удобни и да отговарят на твоите нужди, защото стремежът ни е да кредитираме отговорно, с грижа към всеки клиент.

Защо да избереш Макс Кредит:

  • Бърз кредит за суми от 100 до 3000 лв.
  • Фиксирани условия, които не се променят за срока на договора
  • Без изискване за поръчител и банкова гаранция
  • Безплатна финансова консултация в някой от нашите офиси
  • Удобна онлайн форма за кандидатстване
  • Отлично обслужване на телефон 0700 10 410 или на чата на нашия сайт

Избери Макс Кредит за свой партньор и не изпускай шанса да започнеш новата година със златна награда!   

Макс Кредит ти предлага кредит с размер от 150 до 3000 лева. Минималният срок, в който може да върнеш своя кредит е 3 календарни месеца, а максималният – 12 месеца. В зависимост от вида на кредита, погасителният план може да бъде на двуседмични или месечни вноски. В зависимост от матуритета, изтеглената сума и вида на кредита, максималният ГПР по твоя кредит може да бъде до 49,99%. Финансов пример за кредит от Макс Кредит:

Ако кандидатстваш за кредит в размер на 400 лева и сключиш договор за продукта Макс Релакс, със срок за изплащане 6 месеца, твоят погасителен план ще бъде с 6 фиксирани месечни вноски. При ползване на Бързо разглеждане и Експресно обслужване, размерът на вноската ти ще бъде 107,07 лева, а ГПР – 30,56 %. Общо дължимата сума по кредита ще бъде 642,42 лeвa.


https://www.maxcredit.bg/promo/dazhd-ot-zlato?cookies_settings=3
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете