Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете електронни четци Kindle, Visuo Дрон и още награди от Боровец

Спечелете електронни четци Kindle, Visuo Дрон и още награди от Боровец


Изтекла !
Описание:

7.1 За да участва в Играта всеки Участник трябва да посети страницата www.sladkakoleda.com и да кликне върху бутона „Участвай“. След като Участникът отиде на страницата на Играта трябва с натискане (клик) върху някой от 12-те подаръка под елхата да открие сладката изненада. Участникът има право на 3 (три) клика (опита). Ако в рамките на трите опита Участникът не е успял да открие сладката изненада, има възможност да получи още три опита, като за целта следва да сподели играта във Facebook или да отговори на някой от появилите се въпроси. В случай че Участникът открие сладката изненада, той трябва да попълни съответната информация в предвидените за тази цел задължителни полета от появилата се регистрационна форма: име и фамилия, имейл адрес, телефонен номер, да отбележи, че е съгласен с Правилата на Играта и след това да натисне бутон „Регистрация“.

7.2. Всеки Участник има право най-много на 6 (шест) опита на ден (от 0:01 часа до 23:59 часа на съответния ден) - 3 първоначални опита и 3 допълнителни при спазване на допълнителното условие по т. 7 на ден. Един Участник може да се регистрира само веднъж на ден(т.е. може да участва само по един път за всяка дневна награда), при спазване на изискванията на т. 7.

7.3 .Всеки регистрирал се Участник участва в томбола за съответната дневна награда, предвидена за съответния ден, в рамките на който е направена регистрацията. Регистриралият се Участник се включва автоматично (без да е нужно да се регистрира допълнително) и в томболата за голямите награди. Независимо от общия брой регистрации за дневни награди в рамките на Периода на провеждане на Играта, Участникът се включва само с една регистрация в томболата за голямите награди.


https://sladkakoleda.com/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете