Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете кухненски роботи Тефал, домакински уреди ActiFry, хлебопекарни Тефал и луксозни книги с рецепти от София Мел

Спечелете кухненски роботи Тефал, домакински уреди ActiFry, хлебопекарни Тефал и луксозни книги с рецепти от София Мел


Изтекла !
Описание:

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

т.3.1 Всеки потребител, желаещ да участва в Промоцията, трябва да си регистрира профил в изграденият уеб сайт https://promo.sofiamel.bg или посещавайки официалната Facebook страница на “София Мел” - https://www.facebook.com/sofiamel.bg.

т.3.2. За регистрацията желаещият да участва предоставя две имена (първо име и фалимия), e-mail адрес, телефонен номер и въвежда избрана от него парола.

т.3.3. Желаещите да участват, декларират, че имат навършени 18 години, и приемат официалните правила на Промоцията. Също така декларират, че имат валидно и неограничено право да извършват всички действия във връзка с участието в Промоцията.

т.3.4. След регистрация, всеки един потребител има възможност да добави снимка на касовата бележка от закупени поне 2кг брашно София Мел и да напише послание към специален за него човек. След което избира каква награда иска да му подари (за повече информация виж раздел 4 “Награди”).

т.3.5. Всеки един потребител при въвеждане на данните от т.3.4, може да избере и да изпрати пожеланието на човека, за който е написал пожеланието, под формата на електронна картичка. За целта трябва да въведе имейл адрес, на който да бъде изпратена електронната картичка със специално написано от него пожелание.

т.3.6. Всички написани пожелания от потребители ще бъдат преглеждани и одобрявани, преди да бъдат публикувани в сайта или изпратени под формата на електронна картичка. Не се допуска текст, който съдържа нецензурни, обидни, дискриминационни или послания с негативен характер. Посланията ще се преглеждат и одобряват до 24 ч. след въвеждането им от потребителя.

т.3.7. Всяко едно послание, което не отговаря на условията на т.3.6 няма да бъде одобрявано, като потребителят ще получи известие по имейл за това.

т.3.8. Всеки един потребител може да участва неограничен брой пъти в Промоцията, като изпълни всички условия, с които се е съгласил.

т.3.9. Всяка една касова бележка за закупени продукти с количество минимум 2кг брашно София Мел се брои като едно участие в томболата за разпределяне на наградите (за повече информация виж раздел 5. “Процедура за теглене, обявяване и получаване на наградите”).

т.3.10. Редовно участие в томболата за разпределяне на наградите от раздел 4 “Награди” означава, че всеки един регистриран потребител е изпълнил стъпките, описани в т. 3.1, т.3.2, т.3.3, т.3.4, т.3.5, т.3.6, т.е. регистрирал е своя профил в сайта https://promo.sofiamel.bg, добавил е снимка на касова бележка от закупени поне 2кг брашно София Мел, написал е послание за специален човек, избрал е подарък и неговото участие е одобрено от модератор на системата.

т.3.11. Всеки един потребител може да участва с няколко касови бележки, ако закупените количества по всяка от тях е под 2к брашно, като прикачи всички касови бележки към едно участие. В промоцията може да участват касови бележки с дата между 01.11 и 31.12.2018 г.

т.3.12. В случай, че потребител използва една и съща касова бележка два пъти, то тя ще бъде премахната от модератор и няма да участва в тегленето за награди.

т.3.13. Участвайки в Промоцията, всеки един потребител декларира, че притежава авторските права над текста и прикачените изображения. Ако даден потребител изпрати изображения, текстове и друга информация, които са обект на авторското право и не може да докаже, че той е носител на същото, Организаторът има право да изтрие веднага всички изпратени касови бележки и съответния профил на участника. Под никаква форма даден участник не може да предявява претенции или да бъде компенсиран за изтрити изпратени касови бележки или профил, при нарушение на нормите за закрила на обектите на авторски права.

т.3.14. Един участник може да изпрати неограничен брой касови бележки.

т.3.15. Всеки един участник има право да споделя в личния си профил в социалната мрежа Facebook и харесва добавените послания в уеб сайта.

 

Пълни правила https://promo.sofiamel.bg/tos


https://promo.sofiamel.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете