Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели един от 20 eBook четци - Kindle

Спечели един от 20 eBook четци - Kindle


Изтекла !
Описание:

(1) За да участва в Играта потребителят:

(а) купува кафе NESCAFÉ® 3in1 Classic, NESCAFÉ® 3in1 Creamy, NESCAFÉ® 3in1 Brown Sugar или NESCAFÉ® 2in1 за минимум 6 (шест)лева в един фискален бон. Покупката трябва да се е случила в периода на Играта.

 (в) се регистрира, като попълни собственото си име, електронен адрес (e-mail) и парола (алтернативно, потребителят може да използва личния си профил в социалната мрежа Facebook) и  приеме правилата на Играта, Общите условия за ползване на Сайта на Играта и Правилата за поверителност.

(б)  въвежда номера на фискален (и) бон(ове) от закупените продукти, участващи в Играта, и прикрепя снимка(и) на фискалния(ите) бон(ове) на Интернет адрес: promo.nestle.bg („Сайта на Играта“). Фискалната(ите) боно(ове) трябва да са добре четими защото служат за доказателство за направената покупка и участие в Играта. Фискални бонове могат да се регистрират 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата в периода на Играта.

 (г) запази фискалния бон до 60 дни след края на Играта.

(2)Всеки участник има право на неограничен брой участия в Играта за спечелването на 1 (един)брой  от 20 броя eBook четци - Kindle.. Един потребител може да участва с един фискален бон само веднъж. Един потребител има право на неограничен брой участия с различни фискални бонове, отговарящи на условията на Играта. Един участник има право само на  една награда, независимо от броя участия и броя на регистрираните фискални бонове.


https://promo.nestle.bg/active-promos/napitki/prezaredi-za-priklyuchenie
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете