Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели Нокиа 7.1 в “Тройка на разсъмване”!

Спечели Нокиа 7.1 в “Тройка на разсъмване”!


Изтекла !
Описание:

Период на играта: 03.11 - 16.11.2018 г.

Обичаш да пътуваш!
Обичаш да снимаш, когато пътуваш!
Искаш да имаш повече място за снимки и видео клипове.
Спечели  Нокиа 7.1 в “Тройка на разсъмване”!
Изпрати ни любимата си снимка от твое пътуване!
Сподели защо я харесваш.
И спечели възможност за неограничен брой качествени снимки и видео клипове с Нокиа 7.1 !
Пиши ни на troika@radiovitosha.com, остави име и телефон за връзка.
А ние ще те чуем, за да ни разкажеш повече.
И за да получиш Нокиа с чист Android!
Твоите снимки и твоите пътешествия с Нокиа и “Тройка на разсъмване” !

Спечели всеки ден двоен билет за кино, а на финала на играта на 16.11, смартфон Нокиа 7.1.

Билетите за кино може да бъдат ползвани в градовете  София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Плевен, Смолян и Русе.

 

Най-новите смартфони Nokia с чист Android™

Това е възможно на чистата версия на операционната система Android™, с която работи последното поколение смартфони Nokia . Само който не е ползвал смартфон с чистAndroid™, не може да отсее предимствата му :

  • Pure – чист, олекотен от към ненужни предварително инсталирани приложения, тапети и допълнително добавени „екстри”, Потребителят сам решава какво и кога да инсталира или изтрие.

  • Secure – сигурен – смартфоните Nokia са едни от най-защитените на пазара, тъй като получават ежемесечни актуализации на сигурността от Google.

  • Up to date – винаги актуални – имате гаранция, че ще получавате актуализации на операционната система за 2 години

 

Новите смартфони Nokia са част от семейството на AndroidOne™ и идват сгарантирани три години актуализации на сигурността и две години актуализации на операционната система.

По-издържлива батерия

За да се пести батерия си, телефоните с Android One дават приоритет на фоновата активност за вашите най-важни приложения. Телефонът ви дори ще намали употребата на енергия, докато е в джоба или чантата ви.

Google Асистент

Телефонът с Android One разполага с вграден Google Асистент. Той е ваш собствен личен Google, винаги готов да ви помогне. Просто кажете "Hey Google", за да започнете, след това да зададете въпроси и да му кажете да върши нещата. Опитайте да поискате упътвания, да напомняте или да слушате музика.

Съхранявайте всичките си спомени безплатно

С Google Photos разполагате с неограничено висококачествено хранилище за снимки, безплатно.

Опростени

С помощта на софтуера, разработен от Google, телефоните с Android One са лесни за навигиране и са готови да се персонализират направо от кутията.

Защитени

С месечните актуализации на защитата и интегрираната услуга за Google Play Protect телефоните с Android One са сред най-сигурните.

Play Protect активно сканира над 50 милиарда приложения на ден и използва машината на Google, за да динамично предотвратява вируси и злонамерен софтуер.

Телефоните Nokia с Android™, са устройства на които може да разчитате. Всеки един модел преминава през редица тестове, което гарантира тяхната издръжливост и безпроблемна работа.

Nokia 5.1 Plus - Достъпният флагман

Към днешна дата Nokia 5.1 Plus е един от най-достъпните смартфони (препоръчителна крайна цена на дребно: 429лв.) с най-усъвършенстваният за момента процесор на MediaTek – MediaTek Helio P60. Проектиран е да поема с лекота и прецизност големи натоварвания от игри, видео приложения и множество задачи едновременно,смартфонът е идеален за по-взискателните мобилни геймъри и любителите на ТВ маратони. Четири от осемте ядра работят постоянно, а останалите четири се включват поетапно, в зависимост от необходимостта, за оптимална производителност и оптимизиран разход на енергия.

Помислено е и за бързото зареждане на батерията с порт USB-TypeC – до 50% за 30 минути – екстра, която рядко може да се срещне в телефон от този клас.

Изкуственият интелект използван в направата на Nokia 5.1 plus позволява адаптиране на смартфона към начина му на използване, разпознаване на лица и обработка на снимки в реално време. Смартфонът е оборудван с всички важни сензори, за да се насладите до край на най-новите игри и приложения. Лицевото разпознаване допълвапръстовия отпечатък, като по този начин гарантира сигурност и бърза идентификация.

Споделете двете страни на историята с #Bothie

#Selfie снимките и видео вече не са достатъчни. С Nokia 5.1 Plus разполагате с функцията Dual-sight, което означава, че снимате с двете камери едновременно и имате възможност да споделите видеото или снимката на момента. С добавените ефекти и емотикони правите забавни снимки, подобни на такива с приложения /Snapchatнапример/, но без досадните реклами и нужда от допълнителни инсталации.

Nokia 5.1 plus използва съвременни алгоритми при изображенията и реализираните фотографии са в стила на професионално студио. Технологията позволява разпознаване на дълбочината на изображението и „боке“ ефект – артистично преливане на фона, както и селективна портретна светлина. Двойната, основна 13MP/5MP камера с електронна видео стабилизация осигурява стабилно и ясно видео заснемане и идеални изображения от най-вълнуващите моменти с вашите приятели. Фазовият автофокус гарантира чисти и добре фокусирани снимки. С 8MP предна камера и специалнитедобавени портретни ефекти, винаги ще имате най-добрия резултат, на момента.

Nokia 7.1 – Изкуствен интелект и последните иновации от Google

Изработката

Nokia 7.1 впечатлява с висококачествени материали и изработка, които традиционно очаквате от смартфон Nokia. За създаването му са внедрени процеси от бижутерството и изработката на най-скъпите часовници. Nokia 7.1 демонстрира естетична хармония между различни методи на полиране на металното покритие, като крайният резултат е повърхност, отразяваща само контролирани отблясъци. Смартфонът използва уникалните оптични свойства на стъклото, за пречупването и излъчването на дълбоки, богати и неутрални цветове, с акцент върху светлината и дълбочината /85% от повърхността на смартфона е закалено стъкло/.

Сърцевината на устройството е изградено от цял алуминиев блок серия 6000 и обработен машинно в продължение на часове.

PureDisplay

Nokia 7.1 е първият смартфон на Nokia, който идва с технологията на екранаPureDisplay за превъзходно гледане с HDR¹ качество /по-долу обясняваме какво е това/. Включително поддръжка на HDR10, която ще възпроизведе видеото с по-висок динамичен контраст 1 000 000: 1 и по-голяма яснота, разкривайки детайлите, както в светли, така и в тъмни области. Независимо дали е на открито, на ярка слънчева светлина или в слабо осветена стая, дали играете игри или гледате видеоклипове, яръкият FullHD+ 5,84", 19:9 екран автоматично ще регулира яркостта и контраста според условията на осветление, като гарантира жив образ и под ярко слънце.

Смартфонът поддържа и функцията да възпроизвежда съдържание, което не е в HDRстандарт, като го конвертира в такъв - в реално време с помощта на специален 16-битов модул, обработващ милиони пиксели в секунда, за да осигури възможно най-доброто качество на изображението при всякакви условия

Портът за бързо зареждане USB- Type C зарежда до 50% от батерията за 30 минути, за да ви върне бързо и лесно в играта.

Nokia 7.1 се задвижва от мощен Qualcomm® Snapdragon™ 636 Mobile процесор, който осигурява голям скок в производителността. Това го прави чудесно решение за стрийминг на съдържание в HDR

Моделът разполага с чувствителна 12MP/5MP двойна, основна камера с оптики ZEISSи два сензора за фокусиране, гарантиращи супербърз автофокус, който го отличава от останалите смартфони. Втората камера всъщност играе ролята на дълбочинен сензор за повече от всяка снимка. С технологията за HDR¹ фотография камерата създава великолепни изображения при всякакви условия включително при ниска осветеност. Сега можете да направите фотография с идеално преливащ фон, като от професионално студио, благодарение на вградения изкуствен интелект и при основната и при предната камери.

 

тук, а правилата за обработка на личните данни -  тук !


https://www.radiovitosha.com/games/specheli-nokia-7-1-v-trojka-na-razsymvane
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете