Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели вълнуваща 4 дневна екскурзия за двама в Истанбул

Спечели вълнуваща 4 дневна екскурзия за двама в Истанбул


Изтекла !
Описание:

Сега можеш да спечелиш вълнуваща 4 дневна екскурзия за двама в Истанбул, с настаняване в един от най-изисканите хотели край Босфора. Истанбул е град, в който се пресичат не само два континента, но и различните култури. Византийският Константинопол оживява, когато посетиш Хиподрумa или се изправиш пред колоната на Константин Велики. С няколко крачки можеш да се пренесеш в магията на Ориента - Капалъ Чарши. А там със сигурност ще спазариш най-добрата сделка.

 

Улисан в историческия градски център можеш лесно да забравиш, че Истанбул е жив и динамичен град. Екскурзията включва посещение на един от най-големите търговски центрове в града. Там ще имаш възможност да посетиш безброй магазини и атракции, сред които и сензационния нов аквапарк. И, разбира се, никое посещение на Истанбул не би било завършено напълно, ако не направиш панорамна обиколка с корабче из Босфора.

 

„Единственото условие, за да се включиш в играта е да си част от A1 клуб и можеш да се възползваш от разнообразни и изгодни оферти. Пазарувай с намаление, само срещу показване на своя уникален клубен номер при нашите партньори. Един от тях е и туристическата агенция "Караджъ турс".

 

Победителят има право да се възползва от наградата си между 01.01.2019 и 01.06.2019. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш кратката ни регистрационна форма по-долу и да отговориш на въпросите ни за А1 клуб. Можеш да го направиш до 30 ноември, затова - не губи време. Регистрирай се още сега!


https://www.a1.bg/a1club-igra
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете