Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете безплатни билети за пътуване на Qatar Airways  до екзотична дестинация

Спечелете безплатни билети за пътуване на Qatar Airways  до екзотична дестинация


Изтекла !
Описание:

Какво е общото между Христофор Колумб, Фернандо Магелан, Вашку Да Гама и Вас? Щом сте тук, то тогава бихме заложили на страстта към непознатите светове, тръпката да откриеш нещо ново и адреналинът да излезете извън зоната си на комфорт.

Да обикаляш света не е нито лесно, нито евтино, но мисията ни е да го правим по-достъпно. Затова „Без Багаж“ стартира нова игра, в която двама от нашите зрители ще могат да спечелят безплатни билети за пътуване на Qatar Airways  до една от следващите ни екзотични дестинации. В случай, че не желаете да пътувате с нашия екип, ще можете да използвате билетите до желаната от Вас дестинация.  Условията на играта са много лесни.

Какво трябва да направите? 
1) Да си закупите едногодишен абонамент за епизодите на „Без Багаж“ от нашите партньори от Neterra.tv в срок до 1 декември. Закупуването може на абонамент можете да направите като кликнете тук.
2) Да попълните следната форма за участие.


http://bezbagaj.com/%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%B1%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B6-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B0/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете