Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете универсален уред за готвене TEFAL OptiGril+ GC712D и още много награди

Спечелете универсален уред за готвене TEFAL OptiGril+ GC712D и още много награди


Изтекла !
Описание:

4.1. В промоцията може да участва всяко пълнолетно физическо лице с местоживеене в Република България, приело Общите условия на промоцията, с изключение на служителите на www.kikkofood.bg.

4.3. Броят на участията в периода на промоцията е неограничен.

4.4. Всеки потребител, желаещ  да участва в промоцията, следва да закупи поне 1 продукт с марка Kikkoman. За всяка покупка потребителят трябва да въведе в посочения период на промоцията НОМЕР и ДАТА от касовата бележка, удостоверяваща покупката на участващите в промоцията продукти, на интернет адрес www.kikkofood.bg, като касови бележки с повече от един продукт Kikkoman също ще се зачитат за една регистрация.

4.5. За верига магазини Метро, за касов бон се счита номерът на фактурата, издадена от съответния обект.

4.6. Преди да регистрира касовата бележка на www.kikkofood.bg, участникът попълва във формата за участие своите имена /собствено и фамилно име/, номер на мобилен телефон за връзка, електронна поща, дата и номер на касовата бележка. Тези данни ще бъдат използвани в съответствие със ЗЗЛД за идентифициране на участника при предоставянето на спечелената награда от играта и съгласно записаното в ЧАСТ 8 и ЧАСТ 11.

4.7. Всеки участник може да регистрира колкото желае касови бележки. Един участник може да спечели само една дневна или една седмична награда и една голяма награда в края на периода.

4.8. Повторна регистрация на вече регистриран номер на касова бележка няма да бъде допусната от системата. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж.

4.9. След натискане на бутона "РЕГИСТРИРАЙ", който се намира под регистрационния панел, участникът веднага ще вижда екран с надпис „УСПЕШНА РЕГИСТРАЦИЯ“, в потвърждение на това, че регистрацията е преминала успешно.

4.10. С включването си в кампанията, участниците дават съгласието си Организаторът или упълномощени от него лица да ги търсят на предоставен от тях телефон за контакт по време и само във връзка с Промоцията.

 

 


http://kikkofood.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете