Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели нов диван от БГ Радио и Мебели ИДЕА!

Спечели нов диван от БГ Радио и Мебели ИДЕА!


Изтекла !
Описание:

Мебели ИДЕА и БГ Радио ти дават уникалната възможност да създадеш уют в дома с нов диван. В продължение на три седмици всяка седмица един от всички участници в играта по случай откриването на новия магазин на Мебели Идея в София /Младост 4, Околовръстен път N256/ ще може да спечели чисто нов елегантен диван!

Включете се в играта до 26 октомври като се регистрирате и отговорите правилно на дневния ни въпрос. Всеки петък ще теглим с томбола името на един от всички отговорили правилно на въпросите, който ще спечели нов диван.

Ето и страхотните награди:

Мебели ИДЕА променя из основи облика на пазара на мебели в България. Компанията е една от водещите марки за висококачествено обзавеждане на българския пазар и предлага оригинални и модерни мебели на изключително атрактивни цени.

В магазините от веригата на Мебели Идеа ще откриете цялостни решения за Вашето жилище и ние сме тези, които ще ви помогнат да го превърнете в ДОМ. Защото не само изборът на диван, секция или маса, а цялостното им свързване като детайли от една обща атмосфера, в едно с аксесоарите към нея, ще оформят стила във вашето жилище.

Нашият екип от висококвалифицирани дизайнери и консултанти подбира с внимание към всеки детайл моделите, материите и цветовете, които да бъдат представени на нашите клиенти. Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка с куриер на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com

Очаквайте предстоящо откриване на нов магазин в град София, жк Младост 4, Околовръстен път N 246!


https://www.bgradio.bg/game/syzdai-uyut-v-doma-s-nov-divan-ot-bg-radio-i-mebeli-ide
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете