Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете Семейно приключение, Семейна фотосесия или Семейно замесване на занаятчийски хляб

Спечелете Семейно приключение, Семейна фотосесия или Семейно замесване на занаятчийски хляб


Изтекла !
Описание:

4. Механизъм на играта: 
4.1. Играта ще се проведе на сайта: https://junior-angin.online/ 
4.2. Участниците в играта следва да се регсистрират в томболата, използвайки регистрационната форма на сайта. Чрез регистрацията си за участие в играта участникът изрично се съгласява, че приема настоящите „Правила и условия“ и ще ги спазва. 
4.3. Всеки участник има право само на една регистрация на ден в томболата. Всяко едно участие увеличава шансовете да бъде изтеглен като печеливш, тъй като отговорът му се зачита като отделен.

5. Награди: 
- 3 бр. „Семейно приключение“ – ваучер за преживяване с валидност 6 месеца, включващ: Нощувка със закуска за двама + 2 деца в Илийковата къща в Калофер. Местен гид ще ви закара до Тракийското скалното светилище "Вратата на Богинята" ("Слънчевата врата") - едно от най-древните тракийски светилища по Българските земи, комплекс, построен от древникте траки и използван, както за култове и ритуали, така и за астрономически наблюдения и календар. Посещение на Сандевата воденица - баросване, тепавечарство, сами да мелите брашното,от което да направим царевичната питка. 

- 5 бр. „Семейна фотосесия“ – ваучер за преживяване с валидност 6 месеца, включващ: Професионална фотосесия на специално избрано от Вас място на закрито в района на град София. 20 професионално обработени кадъра. Продължителност: до 90 мин. 

- 5 бр. “Семейно замесване на занаятчийски хляб“– а и създават собствено пространство и история. Децата и родителите замесват тестото, като работят в екипи по двама. Всеки участник създава кукла/фигура от тесто – сам или заедно с друг член на семейството. Представят създадения от тесто образ и обвързват фигурите в една обща история. Историята продължава с изпичане на хлябовете вкъщи или на място и споделянето им между членовете на семейството. На финала ще отдъхнете с ароматни кифлички, курабийки и плодов сироп. Продължителност: между 1,5 и 2 часа. Възможна локация: София и Пловдив


https://junior-angin.online/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете