Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете 300 награди от Jägermeister

Спечелете 300 награди от Jägermeister


Изтекла !
Описание:

1. Кампанията се организира на интернет адрес: www.thehuntersleague.bg

2. За да се включи участник в Кампанията, той трябва да създаде профил в страницата за регистрация на интернет адрес www.thehuntersleague.bgкато предостави своето име и имейл адрес. В интернет страницата всеки участник има възожност да печели точки по два начина:

2.1. Печелене на точки в партньорски обекти на марката Jägermeister – екип на Организатора ще провежда игри за печелене на точки в различни обекти на територията на България. Обектите ще бъдат обявявани в страницата www.thehuntersleague.bg, а потребителите могат да виждат спечелените точки в профила си.

2.2. Печелене на точки с онлайн механики в платформата на Кампанията – Организаторът ще провежда игри на интернет страницата www.thehuntersleague.bg, в които могат да се включат всички регистрирани потребители. Механиката на всяка игра ще бъде обявявана на www.thehuntersleague.bg непосредствено преди старта ѝ и условията ще бъдат добавяни в Официалните правила на Кампанията. Потребителите могат да виждат спечелените точки от всяка игра в профила си.

3. След изтичане на крайния срок на Кампанията (31.12.2018г.), първите 100 участника, събрали най-много точки печелят голяма награда.

4. Допълнително всеки месец на случаен принцип ще се теглят общо 40 печеливши измежду всички участници, които ще спечелят малки и средни награди. Участниците се включват в томбола за награди на база точките, които са събрали до момента:

- 100 точки и повече: бутилка Jägermeister 40ml
- 200 точки и повече: брандирани зарове Jägermeister или 2 чаши за шот Jägermeister
- 300 точки и повече: тениска или шапка
- 500 точки и повече – участват за награда: кецове Jägermeister

5. Наградният фонд за целия период на Кампанията включва:

ГОЛЯМА НАГРАДА:
- 100 двойни пропуска за специално събитие, организирано от Jägermeister

СРЕДНИ НАГРАДИ: - 20 броя тениска Jägermeister - 20 броя шапка Jägermeister - 5 броя кецове Jägermeister

МАЛКИ НАГРАДИ: - 55 броя бутилка Jägermeister 40ml - 50 броя брандирани зарове Jägermeister - 50 броя комплект от 2 чаши за шот Jägermeister

6. Профилите на печелившите участници на голяма награда ще бъдат обявени на 15.01.2019г. Датите за обявяването на печелившите на малки и средни награди ще бъдат обявени допълнително на интернет страницата www.thehuntersleague.bg

7. Награди, непотърсени в 20 дневен срок след обявяване на печелившите, ще бъдат раздадени на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници.

8. Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации "автоматично", вместо участниците. Всеки участник, който се опита да наруши или наруши Правилата, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за: а) получаване на повече от една регистрация от едно лице; б) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в Кампанията; г) всяко друго действие, което променя механизма за участие в Кампанията или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организаторa, като Организаторa не дължи обяснение за начините на определяне на опит или нарушение на Правилата.


https://www.thehuntersleague.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете