Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете посещение на 'Музейко' и 10 групови награди за печелившите групи от детски градини

Спечелете посещение на 'Музейко' и 10 групови награди за печелившите групи от детски градини


Изтекла !
Описание:

Конкурс "Нарисувай ми приказка" към Кампания "Веселите зъбки 2018"

Кампаниятa „Веселите зъбки” се провежда за шеста поредна година в периода от 20.09. до 31.10.2018. Инициативата е на dm България и се осъществява с подкрепата на Сдружението на българските зъболекари (СБЗ). Кампанията е насочена към деца на възраст между три и седем години и техните родители и цели да информира и създаде у децата правилни и редовни навици за почистване на зъбите, още от появата на първото млечно зъбче. 

За родителите с деца на възраст 3-7 години са предвидени 30 000 пакета, които те могат да получат на каса от 4.10.2018 във всеки един dm магазин до изчерпване на наличностите им. Те съдържат: брошура с талони за безплатен преглед и отстъпка за избрани продукти за устна хигиена, подарък продукт за грижа за зъбките на най-малките и забавен пъзел „Веселите зъбки“, който след сканиране със смартфон „оживява“ и чрез забавна песничка учи малките деца как да мият зъбите си.

  

Допълнително 20 000 родители с деца до 7 години ще могат да получат брошури с талони за безплатни прегледи и отстъпка за продукти за устна хигиена, валидни от 18.10. до 31.12.2018. Отстъпката важи както за популярни марки продукти, така и за харесваната и обичана от най-малките собствена марка на dm - Dontodent. Раздаването на талоните за безплатен стоматологичен преглед ще започне на 04.10.2018 г. във всички 73 магазина на dm в 25 града в България.

Получаването на пакета „Веселите зъбки“ и на брошурите с талони не е обвързано с покупка или извършване на профилактичен стоматологичен преглед. Необходимо е единствено родителите заедно с децата си да посетят най-удобния магазин на dm България и да попитат на касата за материалите на кампанията.
 

В рамките на кампанията " Веселите зъбки 2018" се провежда и конкурс"Нарисувай ми приказка". Всеки индивидуален участник до 14 години и всяка група от детска градина може да се включи в конкурса с изпращането на творческа работа, като например рисунка, скулптура, колаж или всякакви други творби, на тема „НАРИСУВАЙ МИ ПРИКАЗКА“. Наградите в конкурса за индивидуалните участници ще бъдат 3 броя с посещение на "Музейко" и 10 групови награди за печелившите групи от детски гради с посещение на куклено представление в техния град.


https://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/unternehmen/verantwortung/1236006/lustige_zaehnchen_2018.html
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете