Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели Нощен крем 50 мл Verbena с върбинка и крем за клепачи 15 мл Verbena за всеки тип кожа

Спечели Нощен крем 50 мл Verbena с върбинка и крем за клепачи 15 мл Verbena за всеки тип кожа


Изтекла !
Описание:

Да спечелиш награда е много приятно!Затова не се колебайте да се включите в играта-томбола по случай създаването на страничката ми.
Условията за участие в томболата са:
1.Харесайте страничката ми https://www.facebook.com/faberliclili/?modal=admin_todo_tour ( ако все още не сте го направили)
2.Харесайте и споделете поста на играта публично на вашата FB стена  (по желание)
3.Поканете поне един приятел/ка да хареса страничката ми и тагни името му в коментар ако и той/тя  се включи в играта имате по-голям шанс за наградата.
Едно участие се счита за валидно, когато са изпълнени условията на играта!!! 
Късмет на всички участници!!!
Един от вас ще спечели Нощен крем 50 мл Verbena с върбинка и крем за клепачи 15 мл Verbena за всеки тип кожа.Продуктите от серия Verbena се борят със 7 от признаците на възрастовите промени на кожата:намаляват бръчките;правят кожата по-мека и еластична;подобряват цвета на лицето;
възстановяват тонуса и стегнатостта;намаляват размера на порите и ги прави по-незабележими;изравняват повърхността на кожата;укрепват защитната бариера на кожата.
Нощният крем е с активен многофункционален комплекс Vitalayer® от върбинка за всекидневна грижа за кожата- активизира жизнено важните функции в епидермиса и дермата, забавя процеса на стареенето на кожата, запазва влагата в дълбоките слоеве на кожата.
Кремът за около очите интензивно подхранва кожата около очите, предотвратява възрастови промени,заглажда бръчките тип "пачи крак", изсветлява тъмните кръгове под очите.Приповдига горния клепач, правейки погледа по-отворен.

На 13.10.2018г. ще разберете кой печели!

Спечелилият ще получи и още един 
продукт изненада 


https://www.facebook.com/faberliclili/photos/a.2350064225020402/2355257864501038/?type=3&theater
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете