Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете прекрасни награди за магични желания

Спечелете прекрасни награди за магични желания


Изтекла !
Описание:

Механизъм на Промоцията

Всеки, закупил продукт(и) с марка Kinder в рамките на промоционалния период, посочен в раздел 3, на стойност поне 5 лeва на една касова бележка, има право да участва.

          5.1. Процедура за участие

За да осъществи валидно участие в Промоцията, участникът трябва да въведе в уеб браузъра си уеб сайта на Промоцията www.kinder.com/50 („Сайтът“) и да следва указанията за Промоцията. Участието в Промоцията на Сайта е позволено само за покупки, направени на територията на България, и достъпът до Сайта ще е възможен само за потребители от България. Процедурата за участие се осъществява в следните стъпки:

  1. За да участва в томболата за разпределението на награди, потребителят трябва да се регистрира в Сайта. Регистрацията изисква въвеждането на име, фамилия, имейл, телефон, код на касовата бележка, потвърждение за навършени 18 години, приемане на Официалните правила на Промоцията.
  2. За да се регистрира за участие в томболата, потребителят трябва да въведе номер на касовата бележка, която доказва закупуването на продукт(и) Kinder на стойност поне 5 лева, което закупуване се е случило в промоционалния период. Ако потребителят желае да участва в Промоцията повече от веднъж, това е допустимо с регистрацията на съответния брой касови бележки, всяка от които доказва закупуването на продукт(и) Kinder на стойност поне 5 лева.
  3. Един и същ номер касова бележка може да бъде регистриран само веднъж.
  4. След регистрацията участникът ще види екран за потвърждение на регистрацията.

https://www.kinder.com/bg/bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете