Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели новата спирала Mark Big&Extreme + чифт пантофки с мигли!

Спечели новата спирала Mark Big&Extreme + чифт пантофки с мигли!


Изтекла !
Описание:

Всеки ден в Шоуто на Блондинките ослепителните ни водещи ще отправят предизвикателство към вас - включете се в Instagram предизвикателството на AVON!

 

Ето какво трябва да направите, за да спечелите дневните награди: 

1. Последвайте AVONBULGARIA в Instagram

2. Споделете в Instagram снимка на миглите си с #avonbgextreme

Всеки ден някой от всички, изпълнили условието до момента, ще бъде изтеглен от Блондинките и ще печели награда – новата спирала Mark Big&Extreme + чифт пантофки с мигли!

 

С настъпването на есента, носталгично се сбогуваме със солените летни дни, както и с момичешкия, естествен, плажен вид. Време е за кралица Есен, а тя идва с пищност и съблазън в очите. 

 

Тя идва с AVON Mark Big & Extreme - спирала за екстремна дължина и обем. С изкусителен екстеншън ефект като от козметичен салон. С четка за удължаване на миглите с къси и дълги косъмчета и с еластична формула за обем с 2 пъти повече еластичност от традиционните удължаващи формули на AVON, спиралата за мигли AVON Mark Big & Extreme гарантира изкусителен поглед, който обещава да прикове погледите на всички.  Спирала създадена за la femme fatale – дръзката, смела и горда жена – тази, която не чака своя принц чаровник, а отива и го грабва. 


http://radiofresh.bg/games/win/2018-09-10/otgovori-na-predizvikatelstvoto-na-avon-i-specheli-nagradi.html
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете