Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели и ти 1000 лв. с Изипей!

Спечели и ти 1000 лв. с Изипей!


Изтекла !
Описание:

Как можете да участвате?

  • Посетете каса на Изипей.
  • Ако сте нов клиент на Изипей, касиерът ще попита за трите ви имена и телефон за връзка с вас. След това към вашия телефон ще запише абонатните номера на битовите сметки, които желаете да проверявате или плащате в мрежата на Изипей.
    Забележка: При следващи посещения, с въвеждането на подадения телефонен номер, системата автоматично ще покаже всички текущи сметки и задължения.
    Добавянето на нови сметки не ви задължава да ги плащате ежемесечно при нас. Обслужването на касите на Изипей е безплатно.
  • Ако вече сте ползвали услугите на Изипей, добавете абонатните номера на поне една сметка за ток, вода и телефон.
  • Платете в рамките на един календарен месец три битови сметки: за ток, вода и телефон (плащането не е задължително да бъде накуп).

След като сте платили вашите сметки за ток, вода и телефон, вие автоматично участвате в Томболата и имате шанс да спечелите 1000 лв. от томболата на EasyPay!

Период:

Всеки месец от 1 март 2018 г. до
31 декември 2018 г.

Награда:

1000 лв. в брой за 10 клиенти на Изипейвсеки месец. Печелившите се определят на случаен принцип. Гледайте във Facebook тегленето на късметлиите тук
Вижте списък със спечелилите до сега

Теглене на томболата:

Томболата се тегли веднъж месечно, като участват всички клиенти на Изипей с платени 3 сметки (ток, вода и телефон) в рамките на календарния месец. Тегленето на печелившите се публикува във Facebook страницата на Изипей на първия работен ден от месеца, следващ периода за плащане.

Първите пет тегления бяха проведени на 2 април 2018 г.2 май 2018 г.4 юни 2018 г2 юли 2018 г. и 1 август 2018 г. Печелившите за всеки от следващите календарни месеци ще бъдат обявявани на следните дати: 3 септември 2018; 1 октомври 2018; 1 ноември 2018; 3 декември 2018 и на 3 януари 2019 г.


https://www.easypay.bg/site/?page=tombola-2018
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория