Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели ваучер от 3000 лева за пазаруване в LIDL

Спечели ваучер от 3000 лева за пазаруване в LIDL


Изтекла !
Описание:

1.За да участва в Играта, Участникът трябва в рамките на Периода на провеждане на Играта (01.08.2018 до 31.08.2018 г. вкл.) да:

1.1пазарува в магазин на Лидл България за не по-малко от 33 (тридесет и три) лева и да запази касовата бележка; и

1.2. да посети страницата www.lidl.bg/3000 и да попълни в съответните полета номера на магазина, от който е пазарувал, и номера на касовата бележка, както е показано на самата страница, както и да попълни в регистрационната форма съответната информация в предвидените за тази цел задължителни полета: име, фамилия, имейл адрес, телефонен номер, да отбележи, че е съгласен с Правилата на Играта и личните му/ѝ данни да бъдат обработвани за целите на Играта съгласно политиката на Лидл България за защита на личните данни  и след това да натисне бутон „Участвай“.

2. В рамките на Периода на провеждане на Играта всеки Участник може да участва неограничен брой пъти, при отчитане на условието, че с една касова бележка не може да се участва повече от веднъж, т.е. за всяко участие е необходима отделна касова бележка. Участникът следва да запази касовата бележка, с която е участвал, тъй като представяне на копие на същата е условие за получаване на награда в Играта, в случай че Участникът бъде изтеглен като победител.


https://www.lidl.bg/bg/pazaruvane-za-3000.htm
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете