Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели яка тениска или чанта с ретро дизайн от Pepsi

Спечели яка тениска или чанта с ретро дизайн от Pepsi


Изтекла !
Описание:

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА

1. Всеки желаещ да участва в Играта трябва да посети: https://www.facebook.com/PepsiBulgaria/ и да се запознае с Официалните правила на Играта

2. За да се включат в Играта, потребителите е нужно да изпълнят следните стъпки:

2.1. Да открият стената на Pepsi - “Pepsi 80s Wall”, да се снимат пред нея и да качат снимката в своя Instagram профил с хаштаг #pepsi80s

“Pepsi 80s Wall” се намира в центъра на гр. София, а за точното разположение потребителите ще получават допълнителни подсказки в последствие чрез публикации на Facebook страницата на Pepsi или в Instagram профила на Pepsi.

3. За да се включи в Играта, всеки участник трябва да изпълни условията за участие, посочени в конкретния пост, обявяващ Играта, публикувайки съдържание от свое име по указания в т.2 начин.

РАЗДЕЛ V. НАГРАДИ

1. Наградите в Играта са 20 (двадесет):

  • 10 тениски с ретро дизайн
  • 10 чанти (тип tote bag) с ретро дизайн

2. Печелившите в Играта ще бъдат 20 (двадесет) потребители.

3. Наградата ще бъде разпределена на томболен принцип измежду всички участници, които са изпълнили условието за участие и са спазили настоящите Официални Правила.

4. Томболата ще се състои след приключването на Играта. Резултатите от тегленето ще бъдат публикувани на Facebook страницата на Pepsi Bulgaria и в Instagram профила на Pepsi до 24 часа, след като бъдат изтеглени.

5. В томболата ще бъдат изтеглени и резерви, в случай че някой от спечелилите не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.

6. Печелившите ще бъдат обявени в специална публикация (пост) на Facebook страницата на Pepsi Bulgaria и в публикация (story) в Instagram профила на Pepsi Bulgaria на 20.08.2018г.

7. В случай че спечели, участникът трябва да се свърже с организаторите чрез лично съобщение на страницата в срок от 5 (пет) календарни дни, считано от датата на обявяване на победителя, с което да подаде данни за доставка (трите си имена, адрес за доставка и телефон за връзка). Организаторът няма ангажимент за изпращане на непотърсени награди.

8. Наградите ще бъдат доставени с куриер за сметка на Организатора до 30 работни дни от датата на посочване на актуален адрес от страна на печелившия. Ако участникът не бъде открит 2 (два) пъти на посочените от него координати /адрес и телефон/ или не отговаря на някое от условията в Играта, участникът губи правото си да получи наградата и такава не се предоставя.

9. Организаторът не носи отговорност за неполучени/недоставени награди при подаден от участника неточен или погрешен адрес. В тези случаи наградата се предоставя на друг участник в Играта, избран отново на томболен принцип чрез жребий.

10. Наградата се получава на посочения от победителя адрес за доставка. В случай че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради прeдоставяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда и това решение не подлежи на допълнително обсъждане.

11. В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаните награди по причини извън неговия обхват или възможности, същият си запазва правото да награди печелившите с награда на сходна или по-висока стойност.

12. Наградата не може да бъде заменяна за друг продукт/и или срещу своя парична равностойност.


https://web.facebook.com/notes/pepsi-bulgaria/%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-pepsi-80s-wall/1895377230530054/?_rdc=1&_rdr
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете