Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели раница, футболна топка или комплект продукти от Karmela

Спечели раница, футболна топка или комплект продукти от Karmela


Изтекла !
Описание:

Игра

Периодът за участие в играта „С Детство мое – време за игри! “ е от 23:59 часа на 23.07.2018 г. до 00:01 ч. на 10.09.2018 г.

Играта се провежда на територията на Република България чрез томбола, в която участват лицата, качили снимка на касов бон с дата от Периода на промоцията, потвърждаващ покупката на една опаковка от следните бисквити: Обикновени бисквити Детство мое 200 г. или Обикновени бисквити Детство мое 130 г., или бисквити Детство мое 130 г. с краве масло, или Обогатени бисквити Детство мое Закуска 330 г., или Бисквити с глазура Детство мое МЛЯКО 200 г., или Бисквити с глазура Детство мое КАКАО и МЛЯКО 200 г.,, в регистрационната форма на www.karmela.eu и съгласно условията на настоящите Правила. В случаите, когато касовият бон е с дължина, непозволяваща в една снимка да се вижда закупения продукт и датата на покупка, то касовият бон трябва да бъде сгънат по начин, позволяващ присъствието и на двата изискуеми критерия за участие в Томболата.

 

Всеки участник може да регистрира неограничен бройкасови бележки за периода на промоцията.

 

Общият брой награди (200 бр. раници, 200 броя футболни топки и 200 броя х 3 продукта с марката Детство мое  ) е разпределен в 5 тегления за периода на промоцията. Тегленията за награди ще се извършват в следните дни: 30 юли, 10 август, 27 август, 3 септември и 10 септември 2018 год.. Тегленията ще се проведат на томболен принцип в присъствието на Комисия от страна на Организатора в 3-членен състав. При всяко ще бъдат изтегляни по 40 бр. раници, по 40 бр. футболни топки и по 40 броя х 3 продукта с марката Детство мое. 


http://www.karmela.eu/game-2-detstvo-moe/bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете