Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели нощувки или вечеря

Спечели нощувки или вечеря


Изтекла !
Описание:

Условия за участие

1. Изпратете своя снимка, фоторазказ или видеоклип от Родопите на rodopi@selokosovo.com до 30 септември 2018 г. придружени от до 150 думи описателен текст, като задължително посочите къде и кога е направена фотографията/те или видеоклипа.
2. Посочете:

  • – две имена
  • – възраст
  • – населено място
  • – телефон
  • – електронна поща
  • – адрес за кореспонденция

3. Необходимо е изпращаните материали да са с добро качество и резолюция.
4. В конкурса могат да участват всички лица от страната и чужбина.
5. Всеки може да изпрати неограничен брой фотографии, фоторазкази и видеоклипове за участие в конкурса.
6. Участниците в конкурса предоставят само свои авторски произведения или произведения, за ползването на които имат изрично разрешение от авторите им. Участниците носят пълната отговорност при нарушаване на авторските права на ползваните от тях произведения.
7. Снимките, фоторазказите и видеоклиповете, изпратени за конкурса, заедно с описанието към тях, ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата „Косовските къщи“, заедно с двете имена и населеното място на участниците. „Косовските къщи“ може да не публикува неподходящи за целите на конкурса произведения или произведения с лошо качество.
8. Комплекс „Косовските къщи“ си запазва правото да използва участващите произведения в печатни и електронни публикации, свързани с конкурса „Моите Родопи“.

Награди

  1. Победителят в конкурса ще получи ваучер за уикенд за двама (две нощувки със закуски) и вечеря в комплекс „Косовските къщи“.
  2. Класиралият се на второ място ще получи ваучер за 1 нощувка за двама (плюс закуска).
  3. Произведението, определено за третото място ще донесе на своя автор вечеря или обяд в ресторанта на комплекс „Косовските къщи“.

Наградните ваучери са със срок на валидност 1 година и важат само при предварително направена резервация и заявка за използването им. Ваучерите не могат да бъдат преотстъпвани на други лица.


http://www.selokosovo.com/fotokonkurs-moite-rodopi-2018/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория