Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели вкусни награди със Cinema City

Спечели вкусни награди със Cinema City


Изтекла !
Описание:

ПРАВО НА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

В Играта има право да участва всяко физическо лице, което: (i) отговаря на условията по раздел V по-горе, (ii) е закупило билет за филм от киносалон Cinema City; и (iii) е поискало да му бъде предоставена карта за участие или е приело такава карта, предоставена му от служител на касата в момента на закупуване на билет или от служител при контролата на билетите, в случай, че билетът е закупен онлайн („Участник”).

Карта за участие се предоставя в момента на закупуване на билет при искане на Участника. Всеки Участник има право да получи толкова карти, колкото билета е закупил. На закупилите билети онлайн, карти се предоставят в зависимост от избрания „метод на доставка“ на билета, а именно:

 • на входа при контролата на билетите (с избран метод на доставка „електронен билет“)
 • на касата (с избран метод на доставка „на каса“).

За всеки електронен билет се полага само една скреч карта и само преди влизане в залата. След края на прожекцията скреч карти не се предоставят.

Участник в Играта се счита за запознат с тези Общи Правила и обвързан от тях от момента, в който поиска да му бъде предоставена карта или приеме такава карта, предоставена му от служител на касата в момента на закупуване на билет от Участника или от служител при контролата на билетите, в случай, че билетът е закупен онлайн.

Всеки Участник в Играта безусловно и неотменимо се съгласява с настоящите Общи Правила и се задължава да ги спазва.

При получаване на карта за участие всеки Участник може моментално да провери каква награда печели. За целта трябва да изтърка специалното поле, на което е положено скреч мастило. След изтъркването на този слой, участникът разбира каква награда печели.

 

 НАГРАДИ

Наградите, подлежащи на раздаване на печелившите Участници в Играта, са, както следва:

 • пуканки среден размер – 6 000 броя;
 • наливна газирана напитка, среден размер – 2 000 броя
 • средно Начос меню с 50% отстъпка – 11 516 броя;
 • голямо Mеню пуканки с 50% отстъпка – 20 000 броя;
 • средни пуканки с 50% отстъпка – 24 516 броя
 • плати средно меню с пуканки , вземи голямо – 28 032 броя;
 • 1 безплатен билет за филмова прожекция по избор – 10 000 броя; наградата е валидна до 30.09.2018 г. включително и билетът важи за всички филми, прожектирани в киносалоните на Cinema City, без предпремиери, без IMAX и без 4DX.  Цената на билета не включва очила за 3D филми ( за София, Пловдив и Бургас). С безплатния билет не се получава отново промо карта.
 • купи 1 билет и получи втория безплатно – 45 000 броя, наградата е валидна до 30.09.2018 г. включително и важи само за последващо закупуване на билет и само за същата прожекция, за която е закупен основен билет*. Важи за всички филми, прожектирани в киносалоните на Cinema City, без предпремиери , без IMAX и без 4DX .

*Основният билет се закупува на редовна цена за възрастни (стандартна цена за деня, без да се взема под внимание цената на 2D в промо ден четвъртък и 3D в промо ден вторник). Цената на билета не включва очила за 3D филми (за София, Пловдив и Бургас).

За избягване на съмнение се уточнява, че: наградата дава право на спечелилия я Участник при последващо закупуване на билет за филм в киносалон на Cinema City да получи безплатно още един билет за същата прожекция, при спазване на гореизброените ограничения. С безплатния билет не се получава отново промо карта.

 

 • купи 1 билет и получи втория с 50% отстъпка – 44 900 броя; наградата е валидна до 30.09.2018 г. включително и важи само за последващо закупуване на билет и само за същата прожекция, за която е закупен основен билет*. Важи за всички филми, прожектирани в киносалоните на Cinema City, без предпремиери, без IMAX и без 4DX.

*Основният билет се закупува на редовна цена за възрастни (стандартна цена за деня, без да се взема под внимание цената на 2D в промо ден четвъртък и 3D в промо ден вторник). Цената на билета не включва очила за 3D филми (за София, Пловдив и Бургас).

За избягване на съмнение се уточнява, че: наградата дава право на спечелилия я Участник при последващо закупуване на билет за филм в киносалон на Cinema City да закупи още един билет за същата прожекция с 50% отстъпка от неговата цена, при спазване на гореизброените ограничения. С билета на намалена цена не се получава отново промо карта.

 

 • специална цена 5,50 лв. за 2D филми – 30 000 броя; наградата е валидна до 30.09.2018 г. включително и важи само за 2D филми, прожектирани в киносалоните на Cinema City, без предпремиери, без IMAX и без 4DX.  С билета на специална цена не се получава отново промо карта.
 • купи 1 билет за IMAX и получи втория безплатно – 10 000 броя, наградата е валидна до 30.09.2018 г. включително и важи само за последващо закупуване на билет и само за същата прожекция, за която е закупен основен билет*. Важи за всички филми, прожектирани в Cinema City IMAX, без предпремиери.

*Основният билет се закупува на редовна цена за възрастни (стандартна цена за деня, без да се взема под внимание цената на 2D в промо ден четвъртък и 3D в промо ден вторник). Цената на билета не включва IMAX очила.

За избягване на съмнение се уточнява, че: наградата дава право на спечелилия я Участник при последващо закупуване на билет за филм в Cinema City IMAX да получи безплатно още един билет за същата прожекция, при спазване на гореизброените ограничения. С безплатния билет не се получава отново промо карта.

 

 • 1 безплатен билет за 4DX – 100 броя; наградата е валидна до 30.09.2018 г. включително и билетът важи за всички филми, прожектирани в 4DX киносалоните на Cinema City в София и Пловдив, без предпремиери.  Цената на билета не включва очила за 3D филми. С безплатния билет не се получава отново промо карта.

 

 • безплатно кафе еспресо – 1 000 броя
 • купи 1 кафе еспресо, получи второто безплатно – 1 000 броя
 • безплатно капучино – 1 000 броя
 • купи 1 капучино, получи второто безплатно – 1 000 броя
 • сгъваема бутилка „Ледена епоха“ -  600бр
 • ключодържател „Дори“ (различни видове) – 400 броя
 • кофа за пуканки (различни видове) – 1 000 броя
 • напитка „Tedi Play“ – 6 840 броя
 • сладолед „Coppa della Maga“ – 5 000 броя
 • парфюм „KARL LAGERFELD“ – 60 броя
 • колекционерска игра „Guild Wars 2“ – 6 броя
 • геймърски артикул и ваучер за 10% отстъпка от Pulsar – 30 броя

Участник може да използва/реализира спечелена от него награда само в срок до 30.09.2018 г.


https://web.facebook.com/CinemaCityBulgaria/photos/p.10155938833553802/10155938833553802/?type=3&theater
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете