Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели ваучер за покупка на часовник от Timer.bg на стойност 100.00 лв.

Спечели ваучер за покупка на часовник от Timer.bg на стойност 100.00 лв.


Изтекла !
Описание:

Стартира играта на Timer.bg посветена на Световното първенство по футбол в Русия.

Играта се провежда в нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/Timerbg/ и изисква от участниците в нея да прогнозират световния шампион по футбол за 2018 година. Посочили сме 9 от основните претенденти за трофея и 10ти възможен отговор “Друг”, ако смятате че друг отбор ще спечели титлата. Имате право само на един възможен отговор.

Тези от Вас, които са дали верен отговор ще участват в томбола за голямата ни награда - ваучер за покупка на часовник от Timer.bg на стойност 100.00 лв.

За всички останали участници, без значение дали са познали крайния победител, сме предвидили поощрителни награди - 10 ваучера за покупка на часовник от Timer.bg на стойност 50.00 лв., които също ще бъдат раздадени на лотариен принцип.

Шансът да сте сред печелившите се увеличава, ако споделяйки на стената си във Facebook, Twitter и Google+, че участвате в нашата игра чрез линка най-долу на страницата след регистрацията Ви, Ваш приятел се присъедини към нея. Това Ви носи допълнителна регистрация в томболата.

Периодът на провеждане на играта е от 19.06.2018 г. до 18:00 часа на 15.07.2018 г.


https://timer.bg/blog/163
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете