Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели кашон с локум Сладки времена с вашето име и снимка

Спечели кашон с локум Сладки времена с вашето име и снимка


Изтекла !
Описание:

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА 
4.1. За да участват в Промоцията, лицата, които отговарят на условията по Раздел 3, трябва да влязат на интернет страницата на Възложителя: www.sladkivremena.bg и да изпълнят следните стъпки: 
- 1. Да създадат кутия локум със своя лик, чрез качване на своя собствена снимка; 
- 2. Да споделят своята кутия на Фейсбук страницата си; 
- 3. Да се регистрират, за да участват за награда. 
4.1.4. Всеки Участник играе от свое име и декларира, че притежава авторски права върху фотографиите, с които участва в играта. Всички претенции от изобразени на фотографията лица или от трети лица по повод на снимка, публикувана за участие в играта следва да бъдат насочени и понесени от съответният участник, който е качил снимката. 
4.1.5. Всички снимки публикувани от участници във връзка с играта подлежат на одобрение от администратор. 
4.2. За да участват в промоцията , лицата, които са изпълнили стъпките по т. 4.1 трябва: 
4.2.1. Да се регистрират правилно на интернет страницата www.sladkivremena.bg като въведат в съответните полета на регистрационната форма име, фамилия, e-mail, номер на мобилния си телефон, парола и потвърдена парола. 
4.3. Потребителите могат да създават и споделят максимум 15 (петнадесет) различни кутии в Промоцията в срока за провеждане по т. 2.2. Всяка споделена кутия, заедно с регистрация се включва в томболата за награди. 
4.3.1. Регистрация, извършена чрез интернет-страницата www.sladkivremena.bg след 23:59 ч. на 25.06.2018 г. е невалидна и няма да участва в Промоцията. 
4.4. Всеки потребител, създал успешно поне една кутия със своя лик, споделил я е на своята Facebook страница и се е регистрирал, участва във всички предстоящи тегления за награди през целия период на Промоцията. 
4.5. Всеки участник, регистрирал успешно своя кутия с лик, притежава личен профил на страницата на играта www.sladkivremena.bg, където може да разглежда своите кутии. 
4.6. Всяка една успешна регистрация влиза във всички предстоящи тегления до края на Промоцията, започвайки отброяването от датата, на която е направена съответната регистрация. 
4.7. За целия период всеки участник в Промоцията може да бъде избран за победител само за не повече от 1 (един) брой награда. На мястото на участниците, които вече са спечелили, се изтеглят нови участници на случаен принцип, имащи право да получат награда от Промоцията. 
4.8. В жребиите за награди участват номерата на мобилни телефони и имейл адресите на онези участници, които са се регистрирали, споделили и са създали поне 1 (една) кутия със своя лик до датата на съответния жребий на интернет-страницата: www.sladkivremena.bg. 


http://sladkivremena.bg/index.php
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете