Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели барбекю от Maggi и Lidl

Спечели барбекю от Maggi и Lidl


Изтекла !
Описание:

Купете продукти с марка MAGGI® от магазин на търговска верига Лидл (Lidl) на стойност минимум 3 (три) лева в една касова бележка.

(1) Потребител, който желае да участва в Играта, закупува продукти с марка MAGGI® от магазин на търговска верига Лидл (Lidl) на стойност минимум 3 (три) лева в една касова бележка. Покупката трябва да се е случила в периода на Играта.

Регистрирайте се на promo.nestle.bg.

(2) Потребителят сe регистрира на интернет адрес: promo.nestle.bg („Сайта на Играта“). За да се регистрира, потребителят попълва собственото си име, електронен адрес (e-mail) и парола. Алтернативно, потребителят може да използва личния си профил в социалната мрежа Facebook.

Регистрирайте касова(и) бележка(и) със закупените продукти.

(3) След това участникът регистрира касова(и) бележка(и) от закупените продукти, участващи в Играта, въвеждайки номера от касовата(ите) бележка(и), като задължително прикрепя снимка на касовата(ите) бележка(и). Касовата(ите) бележка(и) трябва да са добре четими, защото служат за доказателство за направената покупка и участие в Играта според правилата й. Касови бележки могат да се регистрират 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата в периода на Играта.

(4) Всеки участник има право на неограничен брой участия в Играта за спечелването на 1 от 90 Барбекюта. Един потребител може да участва с една касова бележка само веднъж. Един потребител има право на неограничен брой участия с различни касови бележки, отговарящи на условията на Играта.

Пазете касовите бележки.

(5) Всеки участник е длъжен да пази всички регистрирани касови бележки, с които е участвал до 60 дни след края на Играта.


https://promo.nestle.bg/active-promos/kulinarni-produkti/s-maggi-e-po-vkusno
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете