Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели плюшено мече Емечо

Спечели плюшено мече Емечо


Изтекла !
Описание:

1. За да участва в  Играта, участникът следва да разполагат с активен профил в Интернет сайта www.facebook.com, който да е публично видим. За участие в Играта не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт с търговска марка “Emeka” или друг продукт на Организатора.

 

2. За да участват в Играта,  участниците трябва да се снимат с маскот „Емечо“, в някой от обектите, посочени в Раздел II, т. 3 и във времевия график, посочен за всеки от обектите, и в срок до 00:00 часа на 01.07.2018г. включително, да публикуват снимката в собствения си Facebook профил с #Emechonomer1. Участниците трябва да настроят поста така, че да е публично видим. Всеки потребител има право да участва само с една снимка.

Всички участници, отговарящи на условията по Раздел I, т. 4 и които са публикували снимка във Facebook с  #Emechonomer1 в посочения по Раздел III, т. 2 срок, имат право на участие в томбола за следната награда: 1 плюшена играчка „Емечо“.

3. След изтичане на крайния срок на играта (00:00 часа на 01.07.2018г.), чрез жребий на случаен принцип се изтегля името на печелившия участник, който печели наградата по Раздел III, т. 2, абзац 2.

4. Печелившият участник ще бъде тагнат на Facebook страницата на Емека, след което трябва да се свърже с организатора чрез изпращането на лично съобщение, като печелившият следва да предостави следните данни, необходими за изпращането на спечелената награда: три имена, телефон за връзка и адрес, на който желае да получи наградата си.   

5. Наградата ще бъде доставена до печелившия участник на посочения от него адрес, чрез куриер, за сметка на Организатора, в срок от 45 работни дни, считано от получаване на личното съобщение по Раздел III, т. 4, че е спечелил награда и след предоставяне от страна на печелившия участник на адрес за доставка. Наградата може да бъде получена лично от печелившия или от законен представител на печелившия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако получателят удостовери писмено, че е получил наградата от името на печелившия. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на лице, което да получи наградата, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата. 

6. Награда, непотърсена в 20-дневен срок след оставянето на бележката по Раздел III, т. 5, ще бъде раздадена на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници.

7. Снимките по Раздел III, т. 2 не трябва да съдържат нецензурни и неприлични изображения.


http://e-meka.com/bg/news/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория