Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете почивка в Рим или Атина и зърнени закуски от Nestle Fitness

Спечелете почивка в Рим или Атина и зърнени закуски от Nestle Fitness


Изтекла !
Описание:

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

Регистрирайте се на promo.nestle.bg

(1) Потребител, който желае да участва в Играта, закупува зърнени закуски и/или десерти Nestle® на стойност минимум 10 лева в една касова бележка, но със задължителното участие на поне един продукт от зърнени закуски Nestle® Fitness®и се регистрира на интернет адрес: promo.nestle.bg („Сайта на Играта“).

(2) За да се регистрира, потребителят попълва собственото си име, електронен адрес (e-mail) и парола. Алтернативно, потребителят може да използва личния си профил в социалната мрежа Facebook.

 (3) След това участникът регистрира касова(и) бележка(и) от закупените продукти, участващи в Играта, въвеждайки номера от касовата(ите) бележка(и), като задължително прикрепя снимка на касовата(ите) бележка(и). Касовата(ите) бележка(и) трябва да са добре четими защото служат за доказателство за направената покупка и участие в Играта според правилата й.Касови бележки могат да се регистрират 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата в периода на Играта. Покупката трябва да се е случила в периода на Играта.

Играйте за 1 от 5 броя самолетни екскурзии за двама до избрана дестинация измежду Рим и Атина или 1 от 30 броя пакета „Закуска с Nestle® Fitness®”

(4) При регистрация на касова(и) бележка(и) за закупени зърнени закуски и/или десерти Nestle® на стойност минимум 10 лева, една от които задължително трябва да е зърнена закуска с марката Nestle® Fitness®,участникът заявява участие в Играта.

(5) На случаен принцип, след края на Играта, ще бъдат изтеглени 35 печеливши като тегленето ще се осъществява от специализиран софтуер до 27.06.2018г в присъствието на нотариус. След изтеглянето на печелившите и валидирането на тяхното участие според правилата на Играта, с тях ще бъде осъществена връзка чрез имейл адреса, който са подали при регистрация, за получаване на телефон за връзка с тях, за уточняване детайли относно  доставката/използването на наградата. В случай, че спечелилият участник не отговори на имейла и не предостави телефон за връзка в срок до 30 дни от изпращането на имейла от Оранизиратора ще се счита, че спечелилият се отказва от получаване на наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията и изтеглен като резерва. Печелившите ще бъдат публикувани на 09.07.2018 на интернет адрес: promo.nestle.bg.

(6) Един участник може да спечели само веднъж само една награда за периода на Играта.

Основните награди - тези, които ще бъдат изтеглени първо, са самолетните екскурзии за двама, след което ще бъдат изтеглени печелившите участници за пакети „Закуска с Nestle® Fitness®“.

Всеки участник има право на неограничен брой участия в Играта за спечелването на 1 от 5 броя самолетни екскурзии за двама до избрана дестинация измежду Рим, Атина или 1 от 30 броя пакета „Закуска с Nestle® Fitness®”. Един потребител може да участва с една касова бележка само веднъж. Един потребител има право на неограничен брой участия с различни касови бележки, отговарящи на условията на Играта.

(7) Участниците, които са спечелили награда от Играта, попълват в допълнение към полетата, попълнени при регистрацията, телефон за връзка и точен адрес за доставка на наградата.

 (8) Ще се изтеглят 10 резервни участници, в случай че не може да се установи контакт с някои от спечелилите за получаване на наградата.

Пазете касовите бележки.

(9) Всеки участник е длъжен да пази всички регистрирани касови бележки, с които е участвал до 60 дни след края на Играта.


https://promo.nestle.bg/active-promos/zurneni-zakuski/igraite-za-pochivka-v-rim-ili-atina-s-nestle-zarneni-zakuski
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория