Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели ваучер за продукти SNB Professional с Национален конкурс 'Любим маникюрист' 2018

Спечели ваучер за продукти SNB Professional с Национален конкурс 'Любим маникюрист' 2018


Изтекла !
Описание:

Настоящите правила определя условията за провеждане на конкурс „Любим маникюрист за 2018 година“ и урежда отношенията между организаторите и участниците в конкурса.

1. Организатори на конкурса

Организатори на конкурса са „Стар Нейлз – България“ ООД, ЕИК 825197093, ИН по ДДС BG825197093, със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, ул. „Тодор Влайков” 15, ет. 2, представлявано от Емилия Петкова Динкова – Управител и „СББ Медиа“ АД, ЕИК 131173325, ИН по ЗДДС BG 131173325, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. Отец Паисий” 15, представлявано от Димитър Красимиров Друмев – Изпълнителен директор.

2. Цели на конкурса

Да предостави на професионалистите маникюристи, които ще участват в конкурса, онлайн платформа, в която всеки от тях да създаде свой профил и галерия от снимки. Така всеки участник ще може да покаже своите най-добрите дизайни и модели на маникюр, които лично е направил в професионалната си практика. Със своите снимки на реални и професионално направени модели маникюр, професионалистите ще се борят за симпатиите и вота на потребителите на сайта www.rozali.com;

Да предостави на участниците в конкурса онлайн платформа, в която за периода на конкурса всеки от тях доброволно да публикува в своя профил, името и адреса на салона, в който практикува и телефон за записване на часове с цел популяризиране на професионалната му дейност и привличане на нови клиенти.

Да предостави онлайн платформа, в която с положителен вот потребителите на сайта www.rozali.com да определят общо 25 любими маникюристи от цялата страна за 2018 година. Подреждането в класацията ще бъде от участника събрал най-висок вот към участника с по-малък вот в низходящ ред от 1-во (първо)до 25-то място.

Чрез организиране на регулярни игри с награди, организаторите да поддържат интереса и активността на потребителите на сайта www.rozali.com при гласуването им за един или повече от един маникюристи. Подробно описание има в Регламент за гласуване в конкурса „Любим маникюрист за 2018“.

3. Награди за любимите маникюристи на 2018 година

Наградата за маникюриста, събрал най-висок вот (най-много гласове) и отличен с първо място, е ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 800 лв. за продукти с марка SNB Professional, почетна грамота от „Стар Нейлз - България“ и уникалната възможност един от неговите модели с авторски дизайн да бъде направен за маникюра на Веси Бонева за снимките на един неин видеоклип.

Наградата за маникюристът, отличен на второ място по брой гласове, е ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 600 лв. за продукти с марка SNB Professional и почетна грамота от „Стар Нейлз - България“.

Наградата за маникюристът, отличен на трето място по брой гласове, е ВАУЧЕР НА СТОЙРОСТ 400 лв. за продукти с марка SNB Professional и почетна грамота от „Стар Нейлз - България“.

Останалите 22-ма маникюристи ще получат благодарствена грамота от „Стар Нейлз - България“.

Всички отличени като любими маникюристи за 2018 година, класирали се в ТОП 25, ще получат възможността в кратко интервю да споделят с читателите на www.rozali.com най-забавната история, която им се е случила в салона.

4. Период и етапи на конкурса

Първи етап - онлайн платформата на конкурса ще бъде отворена за създаване и попълване на профили от страна на професионалистите маникюристи от 16 април 2018 до 31 юли 2018 година (включително).

Онлайн платформата на конкурса ще бъде отворена за гласуване от потребители след 1 юни 2018 година.

Втори етап - от 1 юни 2018 до 31 юли 2018 (включително) платформата на конкурса ще бъде отворена за създаване и попълване на профили от страна на участниците и за гласуване от потребителите. В 00:00 часа на 31 юли 2018 година платформата ще бъде затворена за регистрации за участие в конкурса, както и за качване на снимки в персоналните галерии на професионалистите.

Трети етап - от 1 август 2018 до 30 септември 2018 (включително) платформата на конкурса ще бъде отворена само и единствено за гласуване от потребителите.

Конкурсът приключва в 00:00 часа на 30 септември 2018.

На 1 октомври 2018 година ще бъде публично обявено финалното класиране от 25-те участници, събрали най-голям брой гласове от потребителите.

5. Изисквания към участниците

Участието на професионалисти маникюристи в конкурса става единствено и само след успешно попълнена и одобрена от администраторите регистрация за участие в конкурс „Любим маникюрист за 2018 година“.

При попълване на регистрационната форма е задължително да се използва кирилица.

В конкурса има право да участва всеки професионалист маникюрист, който:

- е преминал успешно професионално обучение по маникюр и притежава документ, удостоверяващ професионалната му квалификация;

- практикува в салон за красота, намиращ се на територията на Република България.

Участието в конкурса не е обвързано със закупуване на продукт и/или със заплащане на такса за участие.

6. Процедура за участие

Регистрацията за участие в конкурса се попълва и подава изцяло онлайн.

Попълването на регистрационната форма включва:

- попълване на име и фамилия на участника;

- попълване на телефон за връзка с участника

- попълване на координати (точен адрес, телефон за записване на часове, сайт или страница във facebook) на салона, в който участникът практикува;

- попълване на анкета, състояща се от 4 (четири) въпроса;

- прикачване в платформата и изпращане на снимка на документ за завършено професионално обучение, със заличени от участника лични данни, като ЕГН, дата на раждане, адрес, телефон, снимка и всичко друго като лични данни, видимо в документа, с изключение на ясно видим номер на документа, издателя на същия и имената на притежателя му (по примера от по-долу). В случай на незаличени лични данни, с изключение на номер на документа, издателя на същия и двете имена на притежателя му, Организаторите не носят отговорност за начина на използването им.


https://manikur.rozali.com/rules.html
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете