Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели тениски,тефтер или несесер

Спечели тениски,тефтер или несесер


Изтекла !
Описание:

Правила за участие

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство със SciFi.bg.

2. Играта и пълните й правила са позиционирани на адрес: //scifi.bg/statii/specheli-s-han-solo, за периода на играта, където всеки може да се запознае с тях.

3. Право на участие има всеки български гражданин, като се участва само веднъж.

3.1. Нямат право на участие членовете на екипа на SciFi.bg и служителите на Форум Филм България, както и членовете на техните семейства.

3.2. При съмнения за измама или заобикаляне на правилата участникът се дисквалифицира.

4. В рамките на настоящата игра участниците посочват кой е техният любим супергерой или супергероиня от отряда на Отмъстителите и коя награда предпочитат да спечелят. Печелившите в играта се определят на томболен принцип, като в томболата участват всички, попълнили коректно формуляра за участие и отговарящи на условията в точка 3.

5. По силата на общоевропейския регламент GDPR, събраните в хода на играта име и фамилия, адрес, е-мейл и телефон представляват лични данни. Те ще бъдат използвани от организаторите единствено с цел администриране на играта, връзка с печелившия и изпращане на наградата до него. Участието в играта се удостоверява с получаване на мейл на посочения адрес. Веднага след приключване на играта вашите лични данни ще бъдат изтрити. По всяко време преди това можете да поискате заличаването им чрез отговор в свободен текст на е-мейла, получен за потвърждение на вашето участие в играта. В случай, че изпратите е-мейл с искане за заличаване на личните ви данни, вие се отказвате от участието си в играта.

6. Участниците в играта се съгласяват първото име, първата буква от фамилията им и градът им да бъдат публикувани на сайтовете и фейсбук страниците на организаторите, в случай че са изтеглени като печеливши.

7. Периодът на провеждане на играта е от 10:30 на 18 май 2018 г. до 23:59 часа на 27 май 2018 г. 8. Наградите, които могат да бъдат спечелени са: два броя детска тениска с визия от „Соло: История от Междузвездни войни“, един брой тефтер с визия от „Соло: История от Междузвездни войни“ и един брой несесер с визия от „Соло: История от Междузвездни войни“. Всяка награда ще отиде при един печеливш (четирима печеливши общо).

9. Четиримата печеливши ще бъдат изтеглени чрез томбола от 3-членна комисия, съставена от членове на екипа на SciFi.bg, и обявени на сайта www.scifi.bg на 28 май 2018 г. Томболата се провежда на територията на Република България.
повече на scifi.bg


https://scifi.bg/statii/specheli-s-han-solo/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете