Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете пътуване до Лондон, тенис ракети, сакове и чаши от Lavazza

Спечелете пътуване до Лондон, тенис ракети, сакове и чаши от Lavazza


Изтекла !
Описание:

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

 

1. Всяко лица, което закупува някои от участващите в промоцията продукти, подробно описани в част 6 от Официалните , може да участва в промоцията „Лаваца Тенис Ритейл Промоция“,.

След закупуване на продукт, всеки желаещ да участва в играта регистрира кода от гърба на стикера на сайта на играта www.lavazza.tennispromo.bg. При регистрация на 1, 2 или 3  кода участникът може да участва за всички награди с изключение на Голямата награда. При регистрация на минимум 4 (четири) кода, доказващи покупка на участващите в промоцията продукти на минимална стойност 30 лв. с ДДС – участникът може да участва за голямата награда.

 

2. При първоначалната регистрация, всеки желаещ  да участва в играта попълва специална форма за участие, в която трябва да посочи своите имена /собствено и фамилно име/, телефон за връзка,електронна поща и местожителство. Тези данни ще бъдат използвани  само и единствено за цели, както следва: за участие в промоцията и за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето на спечелена от него награда в играта, включително обявяване на сайта на имената на спечелилите и предоставяне на информацията на куриер. Всички предоставени от участниците лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД. Всеки от участниците, може по всяко време да прекрати доброволно участието си в Промоцията и има правото да поиска, предоставените от него лични данни да бъдат заличени като се обади на цената на един градски разговор. За да упражните правата си и за повече информация, моля свържете се с нас на тел.: 0700 17 117 всеки работен ден от 08:00 до 17:00 часа.

 

3. Всеки регистриран код дава на участника право на участие в Промоцията  и съответно в разпределение на случаен принцип за някоя от посочените в Част  7 от правилата награди като за участие за Голямата награда се изискват минимум 4 регистрирани кода с покупка на минимална стойност 30 (тридесет лева) с ДДС.

4. Всеки участник трябва да пази до края на промоционалната активност касовите бележки,  за доказване стойността на направените покупки от участващите в Промоцията продукти, и в  случай че спечели следва да ги представи преди да му бъде дадена наградата/ наградите. Един участник може да спечели и повече от една награда.


https://lavazza.tennispromo.bg/pravila/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете