Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете реплика на състезателната каска на Хамилтън

Спечелете реплика на състезателната каска на Хамилтън


Изтекла !
Описание:

Всичките ти приятели знаят да не те търсят в неделя следобед? Задават ти досадни въпроси за Ф1, защото очакват да знаеш всичко? Продължават да ти подаряват малки болиди за рождения ден, който отдавна не е 12-ият ти, защото смятат, че не се интересуваш от нищо друго, освен от коли? Идват да гледат състезанието с теб, за да слушат коментара ти и да разберат какво става всъщност? Значи може би този материал е точно за теб. 

Включи се в играта на Formula1.bg и Monster Energy като ни изпратиш до три снимки, доказващи, че си обсебен привърженик на Формула 1. Оценяваме оригиналността в начина, по който изразяваш това, дори снимката да е от сутрешната Гран При, за която не си спал, или състезанието, за което събра пари да гледаш на живо. Заедно със снимката, която изпратиш, трябва задължително да присъстват трите ти имена, телефон за връзка и e-mail.

Периодът на играта е от 18:00 часа на 23 март 2018 г. до 23:59 часа 22 април 2018 г. Всеки може да изпрати до три снимки на email: formula1@sportal.bg.

Екипът на Formula1.bg ще избере на редакторски принцип тримата чудовищни фенове на Формула 1 и ще ги оповести в срок до 25 април 2018 година.
 
Награди: Трима щастливци получават мини реплика на състезателната каска на четирикратния световен шампион Люис Хамилтън от Мерцедес.

Прочетете общите условия на Играта ТУК.


http://www.formula1.sportal.bg/news.php?id=23039
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете