Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете 1000 броя слушалки, 1000 селфи стика и още много награди от Visa и McDonalds

Спечелете 1000 броя слушалки, 1000 селфи стика и още много награди от Visa и McDonalds


Изтекла !
Описание:

Територия на Промоцията
Промоцията се организира и провежда на територията на Република България, във всички ресторанти на Макдоналдс без ресторантите на летище Варна и летище Бургас и сезонните ресторани. Промоцията не важи и за поръчка до дома или офиса.

Промоцията извърши еднократно плащане на продукт/и на стойност поне 0,50 лв (петдесет стотинки) с Участваща карта в Участващ обект, получава възможност да изтегли промоционален талон и веднага има възможност да провери дали печели награда Награда получават изтеглилите печеливш промоционален талон.

Всеки Допустим участник, който в периода на Промоцията извърши безконтактно плащане на продукт/и на горепосочената стойност с Участваща карта с функция за безконтактно плащане в Участващ обект, получава възможност да изтегли още един, допълнителен промоционален талон за безконтактни плащания и веднага има възможност да провери дали печели награда за безконтактни плащания. Награда получават изтеглилите печеливш промоционален талон.

Промоционалните талони се предоставят от служител в съответния Участващ обект и са свързани само и единствено с настоящата Промоция. Всеки промоционален талон дава информация дали Допустимият участник печели или не награда. Талоните са брандирани с логото на Visa и логото на McDonald’s и важат само и единствено за периода на Промоцията.

Допустим участник получава право да изтегли талон/и, само ако извърши плащане с Участваща карта чрез ПОС терминал инсталиран в някой от Участващите обекти. Плащания, извършени извън периода на Промоцията, или с карти Visa, които не са издадени от дружества със седалище в България, не дават право на участие в Промоцията.

Наградите могат да бъдат получени веднага или в срок до 45 календарни дни от извършване на съответното плащане срещу представяне на промоционалния печеливш талон и бележката за извършената трансакция във всеки един от Участващите обекти, в рамките на работното им време, при условие че съответната награда е налична в съответния обект.

В случай че в съответния Участващ обект не е налична съответната награда, печеливш Участник може да получи наградата си и в следващ ден или във друг Участващите обект, срещу представяне на печеливш промоционален талон и бележката от ПОС терминала.

Раздел 6. Описание на наградите
Предоставяните награди в Промоцията са следните (i) награди за извършени разплащания; (ii) награди за безконтактни разплащания.

Промоционалните талони, както и награди на печелившите участници се предоставят до изчерпване на количествата на наградите, а именно:
ябълков пай;
малка Кока-кола, Кока Кола Зиро, Фанта, Спрайт или Липтън 250 ml;
малки пържени картофки;
донът (шоколадов или парти донът);
фунийка сладолед;

Промоционалните талони, както и наградите на печелившите участници извършили безконтактно разплащане се предоставят до изчерпване на наградните количества, а именно:
1000 броя селфи стикове;
1000 броя слушалки;


http://mcdonalds.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D1%81-visa/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете