Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели храна за своя домашен любимец!

Спечели храна за своя домашен любимец!


Изтекла !
Описание:

За да се включите в играта Фото-конкурс Първа Пролет трябва:

1  Да се регистрирате на страницата на PetNet. Ако сте вече регистриран клиент, влезте в профила си и попълнете допълнителните полета за участие (ако не сте го направили в предишни конкурси на PetNet).

2  Да качите снимка: идете на страницата с данните от профила ви, в горния ляв ъгъл има зелен бутон КАЧИ СНИМКА - натиснете, за да качите снимка. Имате право да участвате с една снимка във всяка категория. Форматът на снимката трябва да бъде jpg или png, под 1.6MB

3  Да изчакате одобрение на снимката, ако тя отговаря на правилата и е подходяща за съответната категория.

4  Одобрението/неодобрението на снимката ще става в рамките на 24 часа от качването и. Ще получите автоматично съобщение, когато това стане.

5  Снимки се разглеждат като влезете в зелен бутон ИГРА от главното меню на сайта. На същото място можете да гласувате.

 

Критерии за участие:

1  Снимката, с която участвате трябва да е направена в рамките на 2017-2018 година. Всеки участник който спечели, ще трябва да изпрати актуална снимка на своя домашен любимец.

2  Домашният любимец, с който участвате, трябва да е ваш, или на вашето семейство (освен за категория Без Дом)

3  Ако на снимката има повече от едно животно, моля попълнете допълнителните данни (име, порода, възраст) при регистрация за това животно, което ще е водещият участник.

4  Ако кучето или котето нямат порода – попълнете само името.

5  Кучета и котки, без ясен стопанин, могат да участват в категория Без Дом от името на физическо или юридическо лице (организация).

6  За да запазим достойнството на животните и позитивният характер на конкурса, няма да допускаме снимки на животни, които са в процес на болнично лечение или имат явни следи на страдания, осакатявания и т.н.

7  Често се качват снимки, които са завъртяни в едната, или другата посока на 90градуса. В такива случаи, не одобряваме снимката и помолваме участника да я качи правилно.


https://web.facebook.com/petnetshop/photos/a.1430779810477763.1073741829.1395311867357891/1924444021111337/?type=3&theater
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете