Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете ваканция в Алпите, пътуване до Дисниленд, парти в Ибиса и Амстердам и още награди от 5 GUM

Спечелете ваканция в Алпите, пътуване до Дисниленд, парти в Ибиса и Амстердам и още награди от 5 GUM


Изтекла !
Описание:

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ

 Участието в Промоцията е обвързано с покупка. За да участва в нея, всеки участник трябва да премине през следните стъпки:

1. Да закупи промоционална опаковка 5 GUM със стикер на Промоцията.

.2. Да регистрира уникалния код под скреч полето на сайта на промоцията www.5- gum.bg. Всеки уникален код може да бъде регистриран само веднъж. Повторното или многократно изпращане на един и същ уникален код не води до повторното му регистриране за целите на Промоцията. При успешна регистрация участниците получават имейл известие за успешно регистриран код.

3. Да регистрира своите лични данни във формата за регистрация на сайта.

4. В периода от 00:00:00 часа на 01.03.2018 г. до 23:59:59 часа на 15.05.2018 г. участникът може да регистрира съответния брой уникални кодове от различните видове опаковки, които носят съответния брой точки, необходими за участие в томболата за всяка една от наградите: A. Минимум 1 точка за малки награди на Промоцията – „Награда-изненада“ и B. Минимум 10 точки за големи награди – “Преживявания“: 1. Парти в Ибиса 2. Пътуване до Дисниленд Париж 3. Обиколка на пистата Нюрбургринг 4. Парти в Амстердам 5. Снежна ваканция в Алпите 3.1.6 Участниците в Промоцията имат право да участват неограничен брой пъти с регистриране на кодове от промоционалните опаковки.


https://5-gum.bg/truthordare/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете