Декември подаръци награди Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели пълна промяна за своята коса или маникюр!

Спечели пълна промяна за своята коса или маникюр!


Изтекла !
Описание:

Искаш ли да спечелиш ПЪЛНА ПРОМЯНА за своята коса или маникюр на стойност между 100 и 200 лв БЕЗПЛАТНО? 
Само през месец Март със Studio D 

 Как да го направиш?
Много е лесно - просто напиши в коментар думата "искам". Ще получиш отговор от нашия личен асистент-бот на лично собщение, който да потвърди твоята регистрация.

Какво можеш да спечелиш?
Можеш да участваш в една от двете томболи - за ПЪЛНА промяна на КОСА  или МАНИКЮР В зависимост от състоянието на самите нокътни плочки, скалп, ръце и дължини на косите, ПРОМЯНАТА, която ще подарим на двамата късметлии може да достигне стойност от 200 лв. 

Защо го правим?
Уморихме се да чуваме "следващия път ще го направя". Ежедневно работим с клиенти и много от тях живеят за утре, следващия месец или просто - другия път...  Искаме да стимулираме повече хора да прекрачат страха и да поискат промяната ТУК и СЕГА. Нека живеем повече ДНЕС. Промяната, макар понякога да е страшна, може да е първата крачка към нещо по-голямо, което да ни носи радост.

Кои сме ние?
Професионалисти с многогодишен опит (повече от 10 години), които обичат да виждат мечтатели в салона и щастлливи усмивки на излизане. Стилистът и колорист Дани Димитров. Маникюр, педикюр и изграждане на нокти - Диди Янкова. И малката маркетинг нинджа на отбора - Хриси Андреева.

А защо не поканиш приятел/ка?
Щастието трябва да се споделя - не забравяй да отбележиш някой страхотен човек, който има нужда от вдъхновение и промяна. Напомни му колко е специален и го покани да се включи в играта.

Кога ще разбереш дали печелиш? 
В края на месец март на произволен принцип ще изтеглим двамата късметлии. Следи страницата ни за повече информация. 

*Кредит за gif-чето даваме на един от любиммите ни филми: Дневниците на принцесата. 


https://web.facebook.com/hairstudioD/photos/a.1488918734660876.1073741828.1488761951343221/2129651707254239/?type=3&theater
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете