Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете чисто нов смартфон Samsung Galaxy A8

Спечелете чисто нов смартфон Samsung Galaxy A8


Изтекла !
Описание:

Включете се в конкурса и спечелете чисто нов смартфон Samsung Galaxy A8, който се предлага на българския пазар от януари тази година!

Телефонът е перфектният избор за всички любители на фотографията, тъй като разполага с 16 МР основна и 16 МР + 8 МР двойна предна камера. Samsung Galaxy A8 има иновативен Infinity дисплей, който освен с размера си се отличава и с перфектно Full HD+ Super AMOLED качество на картината.  

От днес (2-ри) до 22-ри март, когато отбелязваме Световния ден на водата, ще можете да се включите в конкурса за най-популярна снимка или рисунка на тема „Водата в природата“, организиран от EKOTOI.

Изпратете ни вашата авторска снимка или рисунка, като съобщение във Фейсбук или на имейл e.chakarova@ekotoi.bg, заедно с две имена и мейл за връзка, а ние ще я публикуваме на нашата страница във Фейсбук. Между десетте снимки, събрали най-много харесвания, ще се тегли жребий на случаен принцип. Наградата за победителя е смартфон Samsung Galaxy A8.

Подробности за правилата на играта можете да откриете във фейсбук страницата ни.

Споделете с нас вашите снимки и рисунки на тема „Водата в природата“! Нека заедно да отбележим Световния ден на водата – 22 март!


https://www.ekotoi.bg/content/ekotoi-obyavyava-konkurs-po-povod-svetovniya-den-na-vodata-22-mart
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория