Декември подаръци награди Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете 1980 броя преносими мини хладилници от Kamenitza

Спечелете 1980 броя преносими мини хладилници от Kamenitza


Изтекла !
Описание:

Участието в промоционалната игра е възможно след закупуване на участващите продукти с промоционална опаковка по т. 2.1. и регистрирането на уникалния код от вътрешната страна на етикета или под езичето на кена.

2. За да участват в промоционалната игра, участниците трябва да регистрират, чрез SMS на кратък номер 1890 или на адрес www.kamenitza.bg, осем цифрения уникален код от вътрешната страна на етикета на бутилката или под езичето на кена на закупения промоционален продукт точно така, както е изписан. Всички букви в кода са латински и е задължително да се изпишат в SMS-а на латиница. Кодовете могат да бъдат изписвани и изпращани и с малки, и с големи букви.

 3.1. При правилно изпратен промоционален код чрез SMS, участникът получава обратен, потвърдителен SMS за успешна регистрация за участие в играта.

 3.2. При правилно регистриран промоционален код в WEB сайта на Промоцията, участникът получава уведомително съобщение на екрана, потвърждаващо успешната му регистрация за участие в играта.

3.3. При регистрация на промоционален код, участникът бива уведомяван веднага, чрез SMS (за участващите в играта чрез изпращане на SMS), или чрез съобщение на екрана на монитора (за участващите в играта чрез регистрация на адрес www.kamenitza.bg), че участва в тегленията за един от 1980 бр. преносими мини хладилници. Всеки ден през целия период на промоцията ще се провеждат по общо 33 бр. тегления, като на всеки 15 минути между 12:00 часа и 20:00 часа ще се изтегля по една награда измежду всички участници, регистрирали успешно кодове.

3.4. Регистрираните кодове участват до края на промоцията. Ако участник например регистрира код на 15.02, то с него получава правото да участва в тегленията до края на промоцията – 15.04.2018г.

 4. Всеки участник трябва да запази промоционалните етикети/езичета, тъй като те ще му бъдат изискани в случай на спечелването на награда. Предоставянето им е задължително условие за получаване на наградата.

5. Стойността на един SMS към номер 1890 е 0,30 лева с ДДС за абонати на М-тел и Виваком и 0,29 лева с ДДС за абонати на Теленор.

6 . Всеки участник може да регистрира до 5 (пет) промоционални кода на ден за периода на промоцията. В случай че участник опита да регистрира повече от пет промоционални кода в рамките на един ден /от 00,00 ч. до 23,59 ч./, то кодът му няма да бъде зачетен от системата като участващ в играта и ще му бъде предоставена опцията да го регистрира на следващия ден.

7 След всяка регистрация на промоционален код чрез SMS, участникът получава обратно потвърдителен SMS, съдържащ тапет /wallpaper/ за телефон. В този случай, на участника се изпраща връзка чрез интернет адрес, от който тапетът/wallpaper/ може да бъде изтеглен (изтеглянето през мобилен апарат се таксува според индивидуалния тарифен план за интернет достъп и трафик, който потребителят има към съответния мобилен оператор).

 8.1. Наградите, осигурени от ОРГАНИЗАТОРА за промоцията, са както следва:

  • 1980 броя преносими мини хладилници

https://promo-2018.kamenitza.bg/rules
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете