Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели 2 нощувки на Ultra All inclusive в Хотел Атлас 4 *, Златни пясъци

Спечели 2 нощувки на Ultra All inclusive в Хотел Атлас 4 *, Златни пясъци


Изтекла !
Описание:

 

Условия на играта:

1. Период: От 13.02.2018 г. до 25.04.2018 г. ( до 12.00ч.) включително

2.Организатор: "Варна Турист Сервиз ” EООД и www.bghoteli.eu със седалище и адрес на управление: гр. Варна , бул. “ Чаталджа “ 10

3. Правила за участие: Участието в играта не е обвързано с покупка или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица.

4. Механизъм на играта: Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на BGhoteli във Facebook https://www.facebook.com/bghoteli.e... тагват приятел в коментар под поста на играта, споделят поста и харесват страницата и по този начин се регистрират за участие. С регистрацията си участниците приемат настоящите правила. За валидни регистрации ще се броят тези, които са изпълнили условието на играта.

5. Награди: 1 брой – 2 нощувки на Ultra All inclusive за двама с възможност за използване до 01.05.2018г до 31.05.2018. след предварителна резервация във Варна Турист Сервиз ООД и при наличие на свободни места.

6. Определяне на печелившите. Получаване на наградите.

Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду всички, които са тагнали приятел като коментар под поста на играта , споделили поста и харесали страницата на https://www.facebook.com/bghoteli.e.... Томболата ще бъде теглена на 26.05.2018 г., като печелившите участници ще бъдат обявени на страницата на BGhoteli във Facebook под поста на играта.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на печелившите участници да се свърже с победителите на посочения от тях профил във Facebook. За да получи наградата си, победителят се съгласява в рамките на 2 дни да върне отговор като предостави в лично съобщение до организатора във Facebook следните данни: Три имена; Телефон за връзка и желани дати за настаняване в хотела. Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност или в друг период обявен от организатора .

7. Допустимост: Не се допускат до участие в томболата за разпределяне на наградите участници, които: · Използват недобросъвестни методи, техники и софтуер за манипулиране на резултатите от играта. · Не изпълняват някое от условията на настоящите правила за участие .

8. Ограничения на отговорността: Организаторът не носи отговорност за: грешни или подвеждащи имена на Facebook потребители и данни за имейл адрес, телефон или адрес; повреда на комуникационната връзка, независимо от причината по отношение на оборудване, системи, мрежи, линии, сателити, сървъри, компютри или доставчици, използвани по отношение на играта; недостъпност или липса на интернет или на интернет страницата или комбинация от тях; повреда на Facebook платформата; форсмажорни обстоятелства и други подобни. Организирането, представянето, провеждането и регламента на играта по никакъв начин не се контролират или управляват от Facebook Inc.

 


https://web.facebook.com/bghoteli.eu/photos/a.503614116328064.107790.503606902995452/1660084754014322/?type=3&theater
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете