Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете чанти за йога, постелки за йора и 80 карти за пазаруване от Lilly и Libresse

Спечелете чанти за йога, постелки за йора и 80 карти за пазаруване от Lilly и Libresse


Изтекла !
Описание:
 1. За да участва в Кампанията, всеки участник следва да направи следните стъпки:
  1. В периода на кампанията да закупи от обект на Lilly Drogerie някои от участващите продукти, които са включени в Кампанията:
   Libresse Ultra Normal 10 бр.
   Libresse Ultra Normal 10+4 бр
   Libresse Ultra Normal duo 20 бр.
   Libresse Ultra Long 8 бр.
   Libresse Ultra Long 8+4 бр. 
   Libresse Ultra Long duo 16 бр.
   Libresse Ultra Goodnight 10 бр.
   Libresse Ultra Natural duo 20 бр.
  2. Да се регистрира за участие в уебсайта на играта www.promolibresse.bg, като за целта попълни регистрационна форма, която включва следните данни: име; фамилия; e-mail; телефонен номер; населено място.
  3. След регистрацията си да качи в своя профил снимка на касовата бележка за покупка на участващи в Кампанията продукти Libresse, която да отговаря на следните критерии:
   • Снимката не трябва да е по-голяма от 5 мегабайта
   • Снимката трябва да е във формат .jpg или .png
   • Снимката не трябва да бъде архивирана (.zip или .rar формат)
   • Снимката не трябва да е размазана или с лошо качество, което да попречи да валидирането ѝ.
   • На снимката трябва ясно да се виждат обекта нa Lilly Drogerie, от който e закупен продуктът, датата и стойността на покупката, номера на касовата бележка, както и да присъства някой от участващите в промоцията продукти Libresse. Примерна снимка на валиден касов бон ще бъде качена в уебсайта на Кампанията.
    1. Снимки, които не отговарят на посочените по-горе условия, няма да бъдат зачитани за валидни и няма да участват в разпределянето на наградите.
   • С включването си в Кампанията, Участникът дава съгласието си за събирането и обработката на личните му данни, както и въвеждането им в база данни, която може да бъде използвана впоследствие с рекламна цел от Организатора. Подробен списък на целите, за които ще бъдат обработвани личните данни на участниците, е посочен в раздел 8 на настоящите правила.
   • Организаторът не носи отговорност за непълни или неправилно попълнени лични данни или неотбелязани задължителни полета, което може да доведе до невъзможност за връзка с Участника (в случай че спечели) или до загуба на право за участие в томболата за награди в Кампанията.
   • Попълването на формата за регистрация и качването на касова бележка може да се извърши само в периода 01 февруари 2018 г., 00:00:00 ч. – 28 февруари 2018 г., 23:59:59 ч. Датата на покупката на участващите в Кампанията продукти, посочена върху касовата бележка, също трябва да е в рамките на периода 01 февруари 2018 г., 00:00:00 ч. – 28 февруари 2018 г., 23:59:59 ч.
   • Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип, съгласно Правилата на кампанията, които са достъпни за всички участници на сайта www.promolibresse.bg.

https://promolibresse.bg/pravila.php
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете