Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете козметика BIODERMA

Спечелете козметика BIODERMA


Изтекла !
Описание:

1 За да участват в КАМПАНИЯТА, потребителите трябва да се регистрират на сайта club-bioderma.bg. Регистрацията на всеки потребител се счита за валидна, след като той отвори имейл за потвърждение, изпратен към електронен адрес, посочен от него при регистрацията, няколко минути след регистрацията му на сайта, и кликне върху посочения в имейла линк за валидиране на регистрацията. При регистрация чрез Facebook и Google+ профил, регистрацията автоматично се счита за валидна след като потребителят потвърди своите данни.
2 При потвърждаване на регистрацията си, всеки участник автоматично получава 20 точки в своя профил. В определени моменти организаторът си запазва правото да обявява допълнителни светкавични награди, описани в чл. 7 на настоящите правила.
Всеки участник има възможност да печели допълнителни точки към своя профил в Сайта, като:

3.1 попълни изцяло своя профил
3.2 се включва в периодичните игри, обявени  в секция „БЛИЦ ИГРИ“ на Сайта
3.3 кани свои приятели за участие в КАМПАНИЯТА
3.4 регистрира касови бележки, доказващи покупка на един или повече продукти с марката BIODERMA.Единичната стойност на всеки закупен продукт трябва да е минимум 18 лв. (преди начислени отстъпки в търговския обект).
3.5 попълни въпросник за обратна връзка след тестване на продукт

4 Всеки участник може да получи допълнително 20 точки след като попълни всички полета в секция „Моят профил“, подсекция „Моят профил“.
5 Участието във всяка от периодичните игри (в секция „БЛИЦ ИГРИ“) в Сайта може да донесе на участника между 3 (три) и 5 (пет) допълнителни точки в неговия профил в Сайта. Точният брой точки за всяка игра е обявен публично на Сайта на КАМПАНИЯТА, в секция „БЛИЦ ИГРИ“

6 Участник в КАМПАНИЯТА може да получи допълнително 1 точка за всеки поканен, регистрирал се в Сайта и потвърдил регистрацията си свой приятел. За да се начислят точките към профила на участника, поканените приятели трябва да са се регистрирали за участие през уникалния линк на канещия ги потребител. Уникалният линк може да бъде видян от всеки регистриран участник в секцията „Моят профил“ в Сайта.
7 Всеки участник в КАМПАНИЯТА може да печели допълнителни точки и да участва за различни награди (описани в т.7), като регистрира доказателство за покупка на продукт/и BIODERMA, отговарящо на условията описани в т. 6, през бутона „Регистрирайте покупка“ в секция „Моят профил“, подсекция „Моите покупки“ на Сайта. Всеки регистриран продукт, който отговаря на условията, описани в т. 6, и е одобрен от администратор на Сайта, носи на участника 70 точки за първия закупен продукт и 100 точки за всеки следващ. В рамките на КАМПАНИЯТА всеки участник може да регистрира касови бележки за не повече от 18 закупени продукта, отговарящи на условията, посочени в чл. 6. Всеки качен касов бон ще бъде разгледан за одобрение от администратор в рамките на 5 работни дни. Всеки участник ще получи имейл дали неговият касов бон е бил одобрен или отхвърлен (и каква е причината за това).
8 Всеки участник ще получи допълнителни 25 точки на своя рожден ден.
9 Всеки участник ще получи допълнителни 50 точки при попълване на въпросник за обратна връзка след тестване на продукт.  


https://club-bioderma.bg/uslovia.php
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете