Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете стек брашно от 1 kg по избор или луксозна книга с рецепти на София Мел.

Спечелете стек брашно от 1 kg по избор или луксозна книга с рецепти на София Мел.


Изтекла !
Описание:

1 Всеки потребител, желаещ да участва в играта, трябва да си регистрира профил в изграденият уеб сайт www.igra.sofiamel.bg или посещавайки официалната Facebook страница на “София Мел” - https://www.facebook.com/sofiamel.bg. 
2. За регистрацията желаещият да участва предоставя идентификационен код на своят личен профил в социалната мрежа и публикацията информация, която предоставя Facebook за вход в приложение. 
3. Желаещите да участват, декларират, че имат навършени 18 години, и приемат официалните правила на Играта. Също така декларират, че имат валидно и неограничено право да извършват всички действия във връзка с участието в Играта. 
4. След регистрация, всеки един потребител има възможност да запише своя авторска рецепта, като въведе нейно заглавие, необходими продукти за приготвяне, описание и начин на приготвяне, както и добави до 3 снимки от самото печиво. 
5. Всеки един потребител може да участва неограничен брой пъти в Играта, като изпълни всички условия, с които се е съгласил 
6. В случай, че потребител използва една и съща рецепта два пъти, то тя ще бъде премахната от модератор и няма да участва в тегленето за награди. В случай че двама потребители качат една и съща рецепта, с една и съща снимка, то рецептата и снимката, които са качени първи /като дата и час/ участват в Играта, а другите рецепта и снимка няма да бъдат допуснати до участие и ще бъдат премахнати. 
7. Участвайки в Играта, всеки един потребител декларира, че притежава авторските права над рецептата и прикачените изображения. Ако даден потребител изпрати изображения, текстове и друга информация, които са обект на авторското право и не може да докаже, че той е носител на същите, Организаторът има право да изтрие веднага всички изпратени рецепти и съответния профил на участника. Под никаква форма даден участник не може да предявява претенции или да бъде компенсиран за изтрити изпратени рецепти или профил, при нарушение на нормите за закрила на обектите на авторски права. 
8. Един участник може да изпрати неограничен брой рецепти. 
9. Всеки един участник има право да споделя в личният си профил в социалната мрежа Facebook и харесва добавени рецепти в уеб сайта.


https://igra.sofiamel.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория