Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете 100 комплекта 'Бочко'

Спечелете 100 комплекта 'Бочко'


Изтекла !
Описание:

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

1. Всеки Участник следва да се регистрира в онлайн пратформа bochko.bg/otparviaden и и Facebook страницата https://www.facebook.com/bochko.bg/ чрез използване на бутон с надпис ПОТВЪРДИ, като попълни съответни лични данни и даде изрично съгласие за тяхното събиране, съхраняване и обработване за посочените в част 10 по – долу цели, както и а даде съгласието си да се включи в играта. Данните, които следва да се предоставят са: три имена, електронен адрес, населено място (град/село), данни относно наличието на деца или очакването на такива (възраст на детето, бременност, родителство – майка, баща) и да впише в текстово поле какви спомени би съхранил в кутията за спомени, ако спечели „Комплект от Първия ден“.  Участниците, спечелили един от стоте безплатни комплекта, трябва да допълнят данните си със следните: телефон за контакт, адрес за доставка.

3. Участникът има право само веднъж да се регистрира и да участва в играта за награди. В случай, че Участник направи опит да манипулира по какъвто и да е начин компютърната система на Играта, Организаторът има правото да го отстрани от участие.

4. Регистрацията за участие и самото участие в Играта, както и спечелването и получаването на награди от Играта, не е обвързано с и няма за цел да увеличи покупките на продуктите на Организатора от Участниците/ печелившите.

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

1. В Кампанията ще бъдат раздадени общо две групи награди, както следва:

1.1. 100 броя комплекти Бочко „От първия ден“. Участниците узнават дали печелят в момента на регистрацията чрез съобщение на pop-up прозорец. До 4 (четири) седмици след спечелването на наградата, Печелившите участници ще получат наградата при условията на раздел 7. Приблизителната стойност на една награда е 15лв с ДДС.

1.2. Промоционален код за 30% отстъпка за закупуване на комплект „От първия ден“ от emag.bg. Всеки участник, който НЕ спечели един от 100-те комплекта Бочко „От първия ден“, ще получи на предоставения от него имейл промо-код, с който може да закупи горепосочения комплект от emag.bg с 30% отстъпка от обявената цена. Промо-кодът важи от 15.01.2018 до 31.03.2018. Участниците узнават дали печелят в момента на регистрацията чрез съобщение на pop-up прозорец.

2. Победителите нямат право да получат паричната равностойност на наградите.

3. Пълният списък с печелившите по т.5.1.1. ще бъде обявен и достъпен на уеб-страницата на кампанията bochko.bg/otparviaden в секцията Печеливши.


http://bochko.bg/otparviaden/?utm_source=BG-mamma.com&utm_medium=wallpaper&utm_campaign=Bochko_otparviaden
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория